Zoekresultaten  1-5 van de 5 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Toespraakverwijder
Thema: Onderwijs en wetenschapverwijder
Thema: Klimaatveranderingverwijder
Organisatie: Ministerie van Buitenlandse Zakenverwijder
 • Toespraak minister Kaag bij Nuffic Congres

  Toespraak van minister Kaag over het belang van onderwijs in internationaal perspectief. Zij sprak deze uit tijdens het Nuffic Congres op 10 oktober 2019 in de Van Nelle-fabriek in Rotterdam.

 • Toespraak van minister De Bruijn bij het COP26 side event ‘Water and Climate: On the Road to the UN 2023 Water Conference'

  Toespraak van minister De Bruijn (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) tijdens het COP26 side event ‘Water and Climate: On the Road to the UN 2023 Water Conference'. Deze vond plaats op 8 november 2021 in Glasgow. De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar.

 • Toespraak van minister De Bruijn bij Development Committee of the World Bank Group

  Toespraak van de minister De Bruijn (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) tijdens een bijeenkomst van de Development Committee of the World Bank Group. Deze vond plats op 15 oktober 2021 in Washington (VS). De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar.

 • Speech van minister De Bruijn voor The Economist's Sustainability Week

  Toespraak van de minister  De Bruijn (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) op 7 oktober 2021, ter gelegenheid van The Economist's Sustainability Week. De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar.

 • Speech minister Kaag bij het CIDI

  Toespraak van minister Kaag bij het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) op 8 september 2019 in Den Haag. Het gesproken woord geldt.