Zoekresultaten  1-7 van de 7 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Toespraakverwijder
Thema: Onderwijs en wetenschapverwijder
Thema: Rechten en vrijhedenverwijder
Organisatie: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatiesverwijder
 • Toespraken Koning en bewindspersonen slavernijverleden

  Tijdens de Nationale Herdenking Slavernijverleden en de start van het Herdenkingsjaar Slavernij op 1 juli 2023 zijn diverse toespraken gehouden. Ook in de aanloop naar deze evenementen hielden diverse bewindspersonen een toespraak.

 • Toespraak staatssecretaris Van Huffelen bij slavernijherdenking Sint Eustatius

  Toespraak van staatssecretaris Van Huffelen (Koninkrijksrelaties en Digitalisering) tijdens de herdenking van het slavernijverleden bij het Earl Merkman Sports Auditorium op Sint Eustatius. De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar.

 • Toespraak staatssecretaris Van Huffelen bij slavernijherdenking Saba

  Toespraak van staatssecretaris Van Huffelen (Koninkrijksrelaties en Digitalisering) tijdens de herdenking van het slavernijverleden op Saba. De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar.  

 • Toespraak minister De Jonge tijdens herdenking slavernijverleden op Bonaire

  Toespraak van de minister De Jonge (Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening)  tijdens de herdenking slavernijverleden op Bonaire op 1 juli 2023.

 • Toespraak staatssecretaris Van Huffelen over slavernijverleden op Curaçao

  Toespraak staatssecretaris Van Huffelen (Koninkrijksrelaties en Digitalisering) over het slavernijverleden op Curaçao op 19 december 2022.

 • De grijstinten van de vrede

  Toespraak van vicepremier en minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) bij de viering van het 100e geboortejaar van Hannie Schaft op zondag 29 november 2020 in de Grote of St. Bavokerk in Haarlem. Alleen het gesproken woord geldt.

 • Toespraak minister Ollongren bij viering 25 jaar algemene wet gelijke behandeling

  Toespraak minister Ollongren (uitgesproken door Hanneke Schipper, directeur Constitutionele Zaken en Wetgeving), bij de viering van 25 jaar algemene wet gelijke behandeling op donderdag 17 oktober 2019 in Utrecht. Alleen het gesproken woord geldt.