Zoekresultaten  1-10 van de 14 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Toespraakverwijder
Thema: Onderwijs en wetenschapverwijder
Thema: Rechten en vrijhedenverwijder
Thema: Klimaatveranderingverwijder
Thema: Ziekten en behandelingenverwijder
Organisatie: Ministerie van Buitenlandse Zakenverwijder
 • Toespraak minister Kaag bij Nuffic Congres

  Toespraak van minister Kaag over het belang van onderwijs in internationaal perspectief. Zij sprak deze uit tijdens het Nuffic Congres op 10 oktober 2019 in de Van Nelle-fabriek in Rotterdam.

 • Speech minister Kaag bij het CIDI

  Toespraak van minister Kaag bij het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) op 8 september 2019 in Den Haag. Het gesproken woord geldt.

 • Van Randwijklezing 2020

  Op Bevrijdingsdag 5 mei 2020 sprak minister Kaag in Vlissingen in aangepaste vorm de de H.M. van Randwijklezing uit.

 • Toespraak minister Schreinemacher tijdens de Rutgers Dialoog 2023

  Toespraak van minister Schreinemacher voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking tijdens de Rutgers Dialoog: De strijd om seks anno 2023, op 2 oktober in Den Haag.

 • Toespraak van minister Hoekstra tijdens Keti Koti

  Toespraak van minister Hoekstra (BZ) bij het Kwakoe-monument in Paramaribo, Suriname, tijdens Keti Koti op 1 juli 2023.

 • Toespraak van minister De Bruijn bij het COP26 side event ‘Water and Climate: On the Road to the UN 2023 Water Conference'

  Toespraak van minister De Bruijn (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) tijdens het COP26 side event ‘Water and Climate: On the Road to the UN 2023 Water Conference'. Deze vond plaats op 8 november 2021 in Glasgow. De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar.

 • Toespraak van minister De Bruijn bij Development Committee of the World Bank Group

  Toespraak van de minister De Bruijn (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) tijdens een bijeenkomst van de Development Committee of the World Bank Group. Deze vond plats op 15 oktober 2021 in Washington (VS). De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar.

 • Speech van minister De Bruijn voor The Economist's Sustainability Week

  Toespraak van de minister  De Bruijn (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) op 7 oktober 2021, ter gelegenheid van The Economist's Sustainability Week. De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar.

 • Toespraak van minister Blok bij de uitreiking van de Mensenrechtentulp

  Toespraak door minister Blok bij de presentatie van de Mensenrechtentulp op 10 december 2020.  (De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar) 

 • Mensenrechtenlezing minister Blok: Mensenrechten raken iedereen

  Een pleidooi voor een pragmatisch mensenrechtenbeleid Mensenrechtenlezing van de minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, op Internationale Mensenrechtendag, op 10 december 2019.