Zoekresultaten  1-20 van de 24.551 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Beslissing op Wob-/Woo-verzoekverwijder
 • Besluit op Woo-verzoek over mogelijk grensoverschrijdend en/of ongepast gedrag door oud minister Wiersma

  Besluit op een verzoek om informatie over mogelijk grensoverschrijdend en/of ongepast gedrag door oud minister Wiersma. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over contacten tussen medewerkers OCW en NRC over gedragingen van (oud)minister Wiersma

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van informatie over alle communicatie van OCW rechtstreeks naar medewerkers van het NRC over de gedragingen van (oud)minister Wiersma in de periode van januari 2023 tot juli 2023. Specifiek, het informele berichtenverkeer. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over exportautorisaties cyber-surveillance goederen en digitale technologieën met dual-use toepassingen

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van documenten over exportautorisaties van cyber-surveillance goederen en digitale technologieën met dual-use toepassingen die door de Nederlandse overheid naar het Directoraat-generaal Handel van de Europese Commissie zijn verzonden. Specifiek, de Nederlandse antwoorden op de ‘Questionnaire on the control of exports of cyber-surveillance items’ voor de jaren 2020, 2021, en 2022. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over omzetbelasting aandelentransacties

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van informatie over de omzetbelasting over aandelentransacties. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over openbaarmaking bijlagen uit e-mail van dhr. van Rij

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van de drie bijlagen bij een e-mail genoemd onder document-ID 1135752 uit de inventarislijst bij een eerder besluit van 1 december 2022. Dit besluit ziet toe op een Woo-verzoek over contacten tussen het ministerie van Financiën en dhr. Marnix van Rij. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Nieuw vandaag

  Besluit Woo-verzoek natuurvergunning Schiphol

  Besluit op een verzoek om informatie over de aanstaande natuurvergunning voor Schiphol. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op een Woo-verzoek over controle van de NVWA samen met de politie

  Besluit op een verzoek om informatie over controle van de NVWA samen met de politie op een bepaald adres. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek van het werkbezoek van minister Weerwind aan Suriname

  Besluit op een verzoek om informatie over alle correspondentie en gespreksverslagen rondom het werkbezoek van minister Weerwind aan Suriname in december 2022 die raken aan het onderwerp kinderbescherming. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over AGRO-ondernemingen

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van informatie over alle AGRO-ondernemingen waarbij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een eerdere vaststelling van de TVL subsidie opnieuw heeft bekeken wegens het bereiken of overschrijden van de staatssteungrens voor AGRO-ondernemingen. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over incidenten en ontsnappingen wolven in dierentuinen en wolvenkennels in Nederland

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van alle documenten, informatie en communicatie die gaan over meldingen bij RVO over en van (bijt)incidenten en ontsnappingen door wolven in dierentuinen en wolvenkennels in Nederland in de periode 2014 tot en met 26 september 2023. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over in- en uitvoer militaire goederen Douane

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van informatie over invoer en uitvoer van goederen door X en alle daaraan verbonden (rechts)personen. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over ontmoetingen tussen Shell en Nederlandse regering

  Besluit, inclusief lijst van documenten, op een verzoek om informatie over ontmoetingen tussen Shell en de Nederlandse regering in de periode van januari 2002 tot en met 31 december 2022. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over rapport Ongekend Onrecht

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van om informatie over het rapport Ongekend Onrecht. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over herbeoordeling kinderopvangtoeslag

  Besluit op een verzoek om informatie over documenten over het niet op tijd nemen van een beslissing(en) op verzoek(en) betreffende de herbeoordeling van de kinderopvangtoeslag. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanvullend besluit Woo-verzoek inspecties pluimveeslachterij

  Aanvullend besluit op een verzoek om informatie over inspecties van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit bij een pluimveeslachterij. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Woo-verzoeken contacten NABV-JenV

  Besluit op verzoeken om alle communicatie tussen de Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging (NABV) en het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) in de perioden 1 juni 2022 tot 30 augustus 2023 en 1 november 2020 tot 1 juli 2021. Het gaat om verzoeken op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over rijksmonument kasteel Moersbergen

  Besluit op een verzoek om informatie over de toekenning van subsidie aan de eigenaar van rijksmonument kasteel Moersbergen. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over detecteren van lachgas in ademlucht en onderzoeken van mogelijkheid hiervan

  Besluit op een verzoek om informatie over het detecteren van lachgas in ademlucht en onderzoeken naar de mogelijkheid hiervan. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over herziene Regeling bemanning zeegaande zeilschepen

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van alle documenten die beschikbaar zijn bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat die (direct dan wel indirect) betrekking hebben op de totstandkoming van de herziene Regeling bemanning zeegaande zeilschepen. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Aanvullend besluit op besluit op Woo-verzoek over compliance map Belastingdienst

  Aanvullend besluit op een besluit op een verzoek om het openbaar maken van kopieën van de compliance map van de Belastingdienst van 2017 tot en met de meest recente versie, inclusief aanverwante documenten zoals oplegbrieven, oplegnotities, bijlagen en onderliggende rapporten. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).