Zoekresultaten  1-10 van de 8.838 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Briefverwijder
 • Afschrift brief over onzekerheidsmarges emissiefactoren ammoniak in Rav

  Afschrift van een brief van Wageningen University & Research aan het ministerie van LNV over onzekerheidsmarges van ammoniakemissiefactoren die zijn opgenomen in de Regeling ammoniak en veehouderij (Rav).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Reactie van Staatstoezicht op de Mijnen op advies dorpenaanpak

  Reactie van Staatstoezicht op de Mijnen  (SodM) op advies dorpenaanpak.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Afschrift Brief aan gemeenten Schone Lucht

  Afschrift van de brief van Staatssecretaris Heijnen (IenW) aan gemeenten van oktober 2022. De brief gaat over het beperken van d eoverlast door houtstook.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Voorbeeldbrief Nieuwe stemmers (PS/WS 2023)

  Voorbeeldbrief die gemeenten kunnen gebruiken om nieuwe stemgerechtigden (mensen die voor het eerst stemmen) te informeren over de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen (PS/WS) in maart 2023 en hoe zij hiervoor hun stem kunnen uitbrengen.

 • Appreciatie moties met toelichting Begrotingsonderdelen BiZa, EZK en JenV digitalisering

  Appreciatie van moties en amendementen, die zijn ingediend tijdens het wetgevingsoverleg (WGO) van 14 november 2022 over de Begrotingsonderdelen van Binnenlandse Zaken (BiZa), EZK en JenV die gaan over digitalisering. Met deze appreciate geven staatssecretaris Van Huffelen (Koninkrijksrelaties en Digitalisering) en de ministers Adriaansens (EZK) en Yeşilgöz-Zegerius (JenV) een oordeel over de moties en amendementen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Afschrift brief OvV UK-160 Riemda

  Afschrift van de brief van minister Harbers (IenW) aan de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OvV). Minister Harbers reageert in de brief op 2 aanbevelingen uit het rapport 'Viskotter zinkt door falend lenspompsysteem; Lessen uit het voorval met de UK-160 Riemda'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Afschrift van brief aan Veteranen Ombudsman over indexatie Militair Invaliditeitspensioen

  Minister Ollongren (Defensie) stuurt een afschrift van haar brief aan de Veteranenombudsman over het Militair Invaliditeitspensioen (MIP) naar de Tweede Kamer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Afschrift aanbiedingsbrief rapportage examenafname 3e kwartaal 2022

  Afschrift van de brief van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) aan minister Harbers (IenW). De brief gaat over  de kwartaalrapportage 'corona-inhaalslag examens' over het 3e kwartaal van 2022.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Afschrift antwoordbrief aan Bestuurscollege Saba

  Het afschrift van de antwoordbrief van staatssecretaris Van Ooijen (VWS) aan het Bestuurscollege van Saba over de dringende zorgen over het functioneren van de directie Zorg en Jeugd Caribisch Nederland (ZJCN).  

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoordbrief over verzoek om informatie vaste commissie VWS

  Antwoordbrief van het CBS over verzoek om informatie van de vaste commissie VWS over pseudonimiseren medische gegevens voor onderzoek.

  Bekijk document gepubliceerd op