Zoekresultaten  1-10 van de 72 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Brochureverwijder
Thema: Arbeidsverhoudingenverwijder
 • Infographic STAP-budget 2022

  Cijfers van het STAP-budget. Onder meer hoeveel aanvragen er zijn gedaan, wat de leeftijd is van de aanvrager en wat het opleidingsdoel is. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kerncijfers STAP-budget: 4e aanvraagperiode 2022

  Overzicht van cijfers over de voorlopige resultaten van het 4e aanvraagtijdvak van het STAP-budget.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Leeroverzicht: informatie omscholen en bijscholen

  Wilt u beter worden in uw beroep of baan? Of uw vaardigheden en kennis bijhouden of verbeteren? Dan kunt u zich regelmatig bijscholen. In Nederland is daarvoor een groot aanbod van cursussen, trainingen en korte opleidingen. Als u van baan of beroep wil of moet veranderen, is het vaak nodig een langere opleiding te volgen waarmee u een diploma kunt behalen.

 • Leeroverzicht: informatie voor opleiders

  Als opleider kunt u al uw opleidingen op Leeroverzicht (laten) zetten. Het maakt niet uit of u een private opleider of een publieke, door de overheid bekostigde, opleider bent. Als het gaat om overheidserkende, formele opleidingen hoeft u niets te doen. Deze opleidingen worden automatisch op Leeroverzicht gezet. In het geval van private, non-formele opleidingen moet u wel actie ondernemen om ze op Leeroverzicht te krijgen.

 • Kerncijfers STAP-budget: 3e aanvraagperiode 2022

  Overzicht van cijfers over de voorlopige resultaten van het 3e aanvraagtijdvak van het STAP-budget.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • FAQ Transparante arbeidsvoorwaarden

  Vanaf 1 augustus 2022 geldt de nieuwe wet Implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden. Hierdoor krijg je meer inzicht in je arbeidsvoorwaarden. In dit document staan veelgestelde vragen en antwoorden.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Overzicht vormen verlof rond geboorte van en zorg voor kinderen

  Een overzicht van verlofregelingen rondom de geboorte van en/of zorg voor kinderen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Factsheet transparante arbeidsvoorwaarden

  Vanaf 1 augustus 2022 geldt de nieuwe wet Implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden. Hierdoor krijg je meer inzicht in je arbeidsvoorwaarden.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden. Wat verandert er voor werkgevers en werknemers

  Het wetsvoorstel implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden is op 21 juni 2022 aanvaard door de Eerste Kamer. De wet zal met ingang van 1 augustus 2022 in werking treden.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • De expeditie-regeling

  Doel van deze regeling: Het stimuleren van een maatschappelijke beweging waarin interventies, werkwijzen en methodieken op het gebied van duurzame inzetbaarheid (DI) en leven lang ontwikkelen (LLO) vaker, beter en sneller worden toegepast. Praktijkkennis en wetenschappelijke kennis (door)ontwikkelen en deze breed toepasbaar maken. Webinar op 17 mei over expeditie-regeling Op 17 mei 2022 kunt u van 15:30 tot 16:30 uur deelnemen aan een webinar waarin de regeling nader wordt toegelicht. Vragen kunt u van tevoren mailen naar expeditieregeling@minszw.nl.

  Bekijk document gepubliceerd op