Zoekresultaten  1-10 van de 41 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Brochureverwijder
Thema: Gezondheidsrisico'sverwijder
 • Lachgasverbod per 1 januari 2023

  Het doel van het lachgasverbod is om de brede beschikbaarheid van lachgas voor recreatief gebruik terug te dringen en daarbij hetaanbod te beperken.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Wat kan ik doen als ik het niet eens ben met de uitslag van een ademanalyse of bloedonderzoek na het rijden onder invloed van drugs en/of alcohol?

  Bent u het niet eens met de uitslag van de ademanalyse bij alcohol of het bloedonderzoek bij drugs en/of geneesmiddelen? Dan kunt u een tegenonderzoek laten uitvoeren. U moet dit onderzoek zelf regelen en betalen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Lachgas: Informatie voor ouders & andere familieleden (Turks en Nederlands)

  Deze brochure beschrijft wat lachgas is en wat de bijwerkingen zijn. Ook geeft de brochure tips om lachgasgebruik te voorkomen. De tekst van de brochure is in het Turks en het Nederlands.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Lachgas: Informatie voor ouders & andere familieleden

  Deze brochure beschrijft wat lachgas is en wat de bijwerkingen zijn. Ook geeft de brochure tips om lachgasgebruik te voorkomen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Lachgas: Informatie voor ouders & andere familieleden (Arabisch en Nederlands)

  Deze brochure beschrijft wat lachgas is en wat de bijwerkingen zijn. Ook geeft de brochure tips om lachgasgebruik te voorkomen. De tekst van de brochure is in het Arabisch en het Nederlands.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Hoe vraag ik een tijdelijk coronatoegangsbewijs (QR-code) voor bezoekers aan?

  Welkom in Nederland! Volledig gevaccineerde bezoekers aan Nederland kunnen een tijdelijk coronatoegangsbewijs aanvragen als zij hun vaccinaties kregen in een land dat niet meedoet aan het EU-DCC-systeem.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Overzicht soorten ondersteuning voor zelfstandig ondernemers

  Zelfstandig ondernemers die door de coronamaatregelen in de problemen zijn gekomen konden tot 1 oktober gebruik maken van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo). Per 1 oktober is de Tozo gestopt. Bent u zelfstandig ondernemer en heeft u nog steeds ondersteuning nodig? Neem contact op met uw gemeente voor hulp en mogelijkheden. Daarnaast kunt u gebruik maken van verschillende soorten ondersteuning. Deze vindt u in dit overzicht.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Checklist: mogelijkheden voor steun

  Het kabinet is per 1 oktober 2021 gestopt met een aantal steunmaatregelen. (Zelfstandig) ondernemers, werknemers en werkzoekenden kunnen gebruik maken van andere ondersteuning, zoals: advies over ondernemen; begeleiding naar ander werk; of hulp bij schulden en het terugbetalen van financiële steun. Bent u op zoek naar actueel overzicht van de financiële regelingen die u mogelijk kunt aanvragen? Bekijk dan het overzicht steun- en herstelpakket.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Handreiking omgaan met desinformatie in uw werk in coronatijd

  Werkt u in de zorg, het onderwijs of een andere publieke organisatie? Dan is de kans groot dat u met desinformatie te maken krijgt. Deze handreiking desinformatie geeft handvatten om desinformatie te herkennen en om hierover in gesprek te gaan. De handreiking bundelt wetenschappelijke inzichten en is gebaseerd op ervaringen met desinformatie over coronavaccins. De lessen en tips zijn echter ook op andere onderwerpen toe te passen. De handreiking zal in de toekomst met nieuwe inzichten worden bijgewerkt.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Vaccinatie tegen corona (vertalingen/translations)

  Vertalingen in het Arabisch, Engels, Pools en Tigrinya van de uitnodiging van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu voor vaccinatie tegen het coronavirus, met gezondheidsvragenlijst en brochure over vaccinatie.