Zoekresultaten  1-10 van de 76 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Brochureverwijder
Thema: Scheepvaartverwijder
Thema: Arbeidsverhoudingenverwijder
 • WAB: de transitievergoeding - informatie voor werkgevers en werknemers

  In deze publicatie staat op hoofdlijnen beschreven waar werkgevers en werknemers met ingang van 1 januari 2020 rekening mee moeten houden met betrekking tot de transitievergoeding. WAB: de transitievergoeding - informatie voor werkgevers en werknemers (PDF | 12 pagina's | 190 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Specifieke regels arbeidstijden binnenvaart, zeescheepvaart en zeevisserij

  Informatie over arbeidstijden in de binnenvaart, zeescheepvaart en zeevisserij.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Vragen en antwoorden over wijziging Wet ter Bescherming Koopvaardij

  Antwoorden op vragen over het wetsvoorstel tot wijziging van de Wet ter Bescherming Koopvaardij. Als het wetsvoorstel in werking is getreden, wordt het voor scheepsbeheerders mogelijk om aan boord van Nederlandse koopvaardijschepen gewapende particuliere beveiligers mee te nemen ter bescherming tegen piraterij in de Golf van Aden.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Highlights monitor genderdiversiteit 2022

  De highlights vatten de belangrijkste bevindingen uit de Monitor Genderdiversiteit 2022 samen. De Monitor Genderdiversiteit geeft zicht op de genderdiversiteit in de top van de (semi)publieke sector.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Quick Scan Verordening stroomlijnen TEN-T

  De Europese Commissie heeft een voorstel over stroomlijning van maatregelen ter bevordering van de totstandbrenging van het trans-Europese vervoersnetwerk gepubliceerd. In de quick scan worden met het oog op het bestaande Nederlandse wettelijke kader en de Nederlandse praktijk van vergunningverlening suggesties geopperd voor verbetering van het voorstel en knelpunten geïdentificeerd.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Infographic STAP-budget 2022

  Cijfers van het STAP-budget. Onder meer hoeveel aanvragen er zijn gedaan, wat de leeftijd is van de aanvrager en wat het opleidingsdoel is. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kerncijfers STAP-budget: 4e aanvraagperiode 2022

  Overzicht van cijfers over de voorlopige resultaten van het 4e aanvraagtijdvak van het STAP-budget.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Leeroverzicht: informatie omscholen en bijscholen

  Wilt u beter worden in uw beroep of baan? Of uw vaardigheden en kennis bijhouden of verbeteren? Dan kunt u zich regelmatig bijscholen. In Nederland is daarvoor een groot aanbod van cursussen, trainingen en korte opleidingen. Als u van baan of beroep wil of moet veranderen, is het vaak nodig een langere opleiding te volgen waarmee u een diploma kunt behalen.

 • Leeroverzicht: informatie voor opleiders

  Als opleider kunt u al uw opleidingen op Leeroverzicht (laten) zetten. Het maakt niet uit of u een private opleider of een publieke, door de overheid bekostigde, opleider bent. Als het gaat om overheidserkende, formele opleidingen hoeft u niets te doen. Deze opleidingen worden automatisch op Leeroverzicht gezet. In het geval van private, non-formele opleidingen moet u wel actie ondernemen om ze op Leeroverzicht te krijgen.

 • Kerncijfers STAP-budget: 3e aanvraagperiode 2022

  Overzicht van cijfers over de voorlopige resultaten van het 3e aanvraagtijdvak van het STAP-budget.

  Bekijk document gepubliceerd op