Zoekresultaten  1-4 van de 4 resultaten

Door u gekozen filters

Datum beschikbaar: afgelopen jaarverwijder
Documentsoort: Ministeriële regelingverwijder
Organisatie: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaatverwijder
 • Ontwerp Tijdelijke stimuleringsregeling slim, veilig, doelmatig en duurzaam gebruik van mobiliteitsinfrastructuur 2023-2027

  De regeling bevat  regels voor toekenning van specifieke uitkeringen in verband met specifieke afspraken voor slim, veilig, doelmatig en duurzaam gebruik van infrastructuur.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Ontwerpregeling Tijdelijke subsidieregeling onderwerken graanresten 2023-2024

  Met deze subsidieregeling kunnen boeren op de percelen rondom de luchthaven Schiphol een subsidie krijgen om graanresten na de oogst onder te werken. Het gebied wordt daardoor minder aantrekkelijk voor ganzen. Dit verhoogt de luchtvaartveiligheid. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Ontwerp Regeling specifieke uitkering woningbouw op korte termijn door bovenplanse infrastructuur

  De regeling bevat regels voor verstrekking van specifieke uitkeringen voor bovenplanse infrastructurele voorzieningen. Dit om op korte termijn grootschalige woningbouwlocaties te realiseren.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nota naar aanleiding van het verslag wetsvoorstel wijziging Wvw 1994

  Minister Harbers (IenW) reageert op het verslag van de vaste Tweede Kamercommissie voor Infrastructuur en Waterstaat (IenW) over het wetsvoorstel voor Wijziging van de van de Wegenverkeerswet 1994 en intrekking van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken. Het wetsvoorstel gaat over een Europese richtlijn die tot doel heeft het aantal verkeersongevallen en verkeersdoden in de Europese Unie (EU) te verminderen. Nota naar aanleiding van het verslag wetsvoorstel wijziging Wvw 1994 (PDF | 6 pagina's | 326 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op