Zoekresultaten  1-9 van de 9 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Ministeriële regelingverwijder
Thema: Europese zakenverwijder
Thema: Energieverwijder
Organisatie: Ministerie van Economische Zaken en Klimaatverwijder
 • Wijziging van de Regeling nationale EZ-subsidies over de verlenging subsidiemodule Risico’s dekken voor aardwarmte

  De wijziging van de Regeling nationale EZ-subsidies in verband met de verlenging van de subsidiemodule Risico’s dekken voor aardwarmte.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Tijdelijke subsidieregeling tegemoetkoming blokaansluitingen - concept

  Tijjdelijke subsidieregeling tegemoetkoming blokaansluitingen houdende tijdelijke regels over subsidie voor tegemoetkoming in energiekosten voor bewoners achter een blokaansluiting voor elektriciteit of warmte (concept).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Tijdelijke subsidieregeling tegemoetkoming blokaansluitingen (TTB)

  De Tijdelijke subsidieregeling tegemoetkoming blokaansluitingen (TTB). De TTB is opgesteld omdat huishoudens achter een blokaansluiting onvoldoende tot geen voordeel genieten onder het prijsplafond.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Regeling Opnieuw vaststellen en openstellen subsidiemodule Risico's dekken voor aardwarmte

  Conceptregeling, houdende wijziging van de Regeling nationale EZK- en LNV-subsidies, in verband met het opnieuw en ongewijzigd vaststellen van titel 4.3: Risico’s dekken voor aardwarmte.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Regeling Wijziging RNES Subsidieregeling Verduurzaming mkb

  Regeling van de minister voor Klimaat en Energie tot wijziging van de Regeling nationale EZK- en LNV-subsidies (RNES) in verband met de wijziging van de subsidiemodule Advies en ondersteuning verduurzamingsmaatregelen mkb.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Basisbedragen voor SDE+ 2016

  Overzicht van de openstelling SDE+ in fases, op basis van advies ECN en DNV KEMA ten behoeve van de basisbedragen 2016. Alle technologieën concurreren onder één budgetplafond, overeenkomstig met voorgaande openstellingen van de SDE+.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Ontwerpregeling tot wijziging enkele regelingen in verband met uitvoering marktmodel

  Ontwerpregeling tot wijziging van enkele regelingen in verband met uitvoering van de wet tot wijziging van de Elektriciteitswet 1998 en de Gaswet ter verbetering van de werking van de elektriciteits- en gasmarkt.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Ontwerpregeling afsluiten kleinverbruikers elektriciteit en gas

  Conceptregeling houdende regels voor het afsluiten van kleinverbruikers van elektriciteit en gas. Deze regeling heeft tot doel ongewenste afsluiting van kleinverbruikers van elektriciteit en gas te voorkomen. Ook moet het oplopen van betalingsachterstanden bij kleinverbruikers worden voorkomen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Concept regeling tot wijziging van de Regeling Europese EZK- en LNV- subsidies

  Concept regeling van de Staatssecretaris van de Economische Zaken en Klimaat tot wijziging van de Regeling Europese EZK- en LNV-subsidies in verband met de verlenging van de uitvoeringsbepalingen inzake het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

  Bekijk document gepubliceerd op