Zoekresultaten  1-20 van de 211 resultaten

Door u gekozen filters

Datum beschikbaar: afgelopen jaarverwijder
Documentsoort: Beslissing op Wob-/Woo-verzoekverwijder
Organisatie: Ministerie van Buitenlandse Zakenverwijder
 • Besluit op Woo-verzoek over bezoek president Zelensky aan Nederland

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van informatie over het bezoek van de heer Volodymyr Zelensky, president van Oekraïne, op 4 mei 2023 aan Nederland. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over interlandelijke adopties uit India

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van informatie over interlandelijke adopties uit India. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over exportautorisaties cyber-surveillance goederen en digitale technologieën met dual-use toepassingen

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van documenten over exportautorisaties van cyber-surveillance goederen en digitale technologieën met dual-use toepassingen die door de Nederlandse overheid naar het Directoraat-generaal Handel van de Europese Commissie zijn verzonden. Specifiek, de Nederlandse antwoorden op de ‘Questionnaire on the control of exports of cyber-surveillance items’ voor de jaren 2020, 2021, en 2022. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over ontmoetingen tussen Shell en Nederlandse regering

  Besluit, inclusief lijst van documenten, op een verzoek om informatie over ontmoetingen tussen Shell en de Nederlandse regering in de periode van januari 2002 tot en met 31 december 2022. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over het opstellen van een Amicus Curiae Brief in de zaak NextEra Energy v. Spanje

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van informatie over een Amicus Curiae Brief in de zaak NextEra Energy v. Spanje. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over WK voetbal 2022 in Qatar

  Besluit op een verzoek om informatie over correspondentie van het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) over het WK voetbal in Qatar. Het verzoek omvat de periodes van 1 Juli 2022 tot en met 31 augustus 2022, en van 15 december 2022 tot en met 23 april 2023. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over Sheikh Faisal Bin Qassim Al Thani Museum

  Besluit op een verzoek om informatie over het Sheikh Faisal Bin Qassim Al Thani Museum in Qatar. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over de Hofzaak C-399-18

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van alle informatie (zoals processtukken, schriftelijke opmerkingen, interne communicatie en overige informatie) over de prejudiciele procedure met zaaknummer C-399/18 van Vereniging Gasopslag Nederland e.a. tegen de Autoriteit Consument en Markt. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over contacten BZ met Diederik Samsom

  Besluit op een verzoek om informatie over contacten tussen het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) en de heer Diederik Samsom in de periode van 1 augustus 2019 tot 24 april 2023. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over interlandelijke adoptie vanuit Indonesië

  Besluit op een verzoek om informatie over interlandelijke adopties vanuit Indonesië, in de periode van 1973 tot en met 1984. Het verzoek gaat ook om informatie betreffende de stichting BANND uit de periode van oprichting tot sluiting, van 1971/1973 tot en met 1995. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op een Woo-verzoek over interlandelijke adoptie vanuit India

  Besluit op een verzoek om informatie over interlandelijke adoptie vanuit India. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over beveiliging Nederlandse ambassade in Soedan

  Besluit op een verzoek om informatie over de beveiliging van de Nederlandse ambassade in Khartoem (Soedan). Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over VOC-schip Rooswijk

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van alle data over het VOC-schip Rooswijk in de periode 1 januari 2000 tot en met 31 december 2009. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op een Woo-verzoek over het reisadvies Thailand juli 2022-augustus 2023

  Besluit en lijst van documenten over de totstandkoming van reisadviezen in de periode vanaf 1 juli 2022 tot 5 augustus 2023. Daarnaast gaat het besluit over ontmoetingen op de ambassade in Bangkok. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over vliegtuigberging Lancaster ED603 in IJsselmeer

  Besluit op een verzoek om informatie over de vliegtuigberging in het IJsselmeer van de Lancaster ED603, een Britse bommenwerper. Specifiek gaat het over informatie uit de periode 1 januari 2018 tot en met 28 augustus 2023. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Deelbesluit 2 op Woo-verzoek over ontmoedigingsbeleid Israëlische nederzettingen

  2e deelbesluit op een verzoek om informatie over het ontmoedigingsbeleid met betrekking tot Israëlische nederzettingen in de periode van 1 januari 2006 tot 17 januari 2023. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over Nederlandse steun aan Libanese grensagentschappen

  Besluit op een verzoek om informatie over Nederlandse steun aan Libanese grensagentschappen. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over traject Internationaal Beleidsmedewerker Buitenlandse Zaken IBBZ 2023

  Besluit op een verzoek om informatie over 'het traject Internationaal Beleidsmedewerker Buitenlandse Zaken IBBZ 2023'. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over de vliegramp in Tripoli in 2010

  Besluit op een verzoek om informatie over de vliegramp met het toestel van Afriqiyah Airways-vlucht 771 in Tripoli, Libië, in 2010. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beslissing op bezwaar Woo-besluit onderzoeksrapport banden UAWC en PFLP

  Beslissing op een bezwaar tegen het besluit op een verzoek om informatie over het ‘onderzoeksrapport van Proximities B.V. naar de banden tussen Union of Agricultural Workers Committee (UAWC) en Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP)’. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op