Zoekresultaten  1-20 van de 145 resultaten

Door u gekozen filters

Datum beschikbaar: afgelopen jaarverwijder
Documentsoort: Beslissing op Wob-/Woo-verzoekverwijder
Organisatie: Ministerie van Buitenlandse Zakenverwijder
 • Aanvullend besluit Woo-verzoek Russische voetbaltransfers

  Dit besluit is een aanvulling op het besluit van 23 januari 2024 op een verzoek om documenten en correspondentie uit de periode vanaf 1 januari 2022 over Russische voetbaltransfers. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit Woo-verzoek over erotisch centrum Amsterdam

  Besluit op een verzoek om informatie over de mogelijke plannen van de gemeente Amsterdam om in de buurt van de RAI een erotisch centrum te vestigen. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over Ambtenarenbrief Israël

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van informatie over de zogenaamde ‘Ambtenarenbrief Israël’. Specifiek, alle correspondentie over de brief, het initiatief daartoe en de totstandkoming en nasleep ervan. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over Nederlandse handelsbeleid voor Saoedi-Arabië

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van informatie over het Nederlandse handelsbeleid voor Saoedi-Arabië. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over (investerings)interesse van Saoedische zakenlieden in mondiale sporten

  Besluit op een verzoek om informatie over correspondentie omtrent de (investerings) interesse van Saoedi-Arabië, zowel van het Public Investment Fund als kroonprins Mohammed Bin Salman zelf of eventuele andere Saoedische zakenlieden, in mondiale sporten als voetbal, golf, tennis, Formule 1, als wel het eventueel binnenhalen van een wereldkampioenschap voetbal in de toekomst, hoe het ministerie van BuZa kijkt naar die ontwikkelingen en veel gehoorde aantijgingen van 'sportswashing' rond deze investeringen. Het verzoek betreft de periode van 01-01-2020 tot 17-7-2023. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over Internationaal Strategisch Overleg (ISO NL)

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van alle documenten over ISO NL in de periode 1 juli 2020 tot en met 27 november 2023. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Beslissing op bezwaar over totstandkoming reisadviezen Thailand

  Beslissing op een bezwaar tegen het besluit op een verzoek over de totstandkoming van reisadviezen voor Thailand in de periode vanaf 1 juli 2022 tot 5 augustus 2023 en documenten en correspondentie over de ontmoetingen van de verzoeker op de ambassade in Bangkok. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over Nederlands besluit alleen erkenning Amerikaanse noodpaspoorten bij inreis of overstap naar Verenigde Staten

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van informatie over het besluit van Nederland om Amerikaanse noodpaspoorten alleen te erkennen in geval van uitreis of overstap naar de Verenigde Staten. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over Russische voetbaltransfers

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van documenten en correspondentie van het ministerie van Buitenlandse Zaken over Russische voetbaltransfers. Specifiek, van 1 januari 2022 tot heden. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over RIPE NCC

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van informatie over alle communicatie en correspondentie over RIPE Network Coordination Centre (NCC). Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over klantenonderzoeken voor reisadviezen

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van informatie over de klantenonderzoeken die gedaan zijn en die leidend zijn bij de inrichting en modernisering van de reisadviezen. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over vluchtgegevens Sigrid Kaag met Nederlandse regeringsvliegtuig

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van informatie over de vluchtgegevens met het Nederlandse regeringsvliegtuig van Sigrid Kaag in haar periode als minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking (BHOS) – van 26 oktober 2017 tot en met 10 augustus 2021 – en als minister van Buitenlandse Zaken (BZ) van 24 mei 2021 tot en met 17 september 2021. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over het extern onderzoek uitgevoerd naar de Union of Agricultural Workers Committees

  Besluit op een Woo-verzoek over het extern onderzoek uitgevoerd naar de Union of Agricultural Workers Committees (UAWC) in opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit Woo-verzoek Woo-instructies BZ

  Besluit op een verzoek om informatie over de werkinstructies voor de Wet open overheid (Woo), documenten over (interne) richtlijnen en werkinstructies die toezien op de openbaarmaking van informatie en de behandeling van Woo-verzoeken door het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ). Het gaat om een verzoek op basis van de Woo.

 • Besluit op een Woo-verzoek over handhaving van buitenlandse en grensoverschrijdende corruptie

  Besluit op een Woo-verzoek om informatie over buitenlandse en grensoverschrijdende corruptie. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Woo-verzoek activiteiten Boskalis in Argentinië

  Besluit op een verzoek om informatie over activiteiten van het bedrijf Boskalis in Argentinië. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over consulaire bijstand door ambassade in Bangkok

  Besluit op een Woo-verzoek om informatie over de consulaire bijstand aan Nederlanders, woonachtig of op vakantie in Thailand door de ambassade in Bangkok van 1 januari 2023 tot 17 november 2023. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek om informatie over correspondentie BZ en PAX over de Palestijnse Gebieden

  Besluit op een verzoek om informatie met betrekking tot correspondentie tussen BZ en PAX over activiteiten die plaatsvinden in-, of gerelateerd zijn aan, activiteiten in Israël of de Palestijnse Gebieden tussen in de periode 12-5-2018 en 12-5-2023. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid.

 • Beslissing op bezwaar Woo-verzoek export ASML naar China

  Beslissing op bezwaar tegen het besluit op een verzoek om informatie over export van en exportvergunningen en exportkredietverzekeringen voor EUV/DUB lithografiemachines en -technologie van ASML naar China. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over bezoek president Zelensky aan Nederland

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van informatie over het bezoek van de heer Volodymyr Zelensky, president van Oekraïne, op 4 mei 2023 aan Nederland. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op