Zoekresultaten  1-4 van de 4 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Terrorismeverwijder
Organisatie: Ministerie van Defensieverwijder
 • Beantwoording Kamervragen over rechts-extremisme in de krijgsmacht

  Minister Bijleveld (Defensie) beantwoordt vragen over het bericht 'Ook in Nederland trekt legergroen rechts-extremisten aan'. Het Tweede Kamerlid Belhaj (D66) heeft deze vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beleidsdoorlichting Nationale Veiligheid

  Rapport, uitgevoerd door vertegenwoordigers van het ministerie van Defensie, van de beleidsdoorlichting 'Nationale Veiligheid; samenwerking met civiele partners' De beleidsdoorlichting geeft een oordeel over de doeltreffendheid en doelmatigheid van het ter zake gevoerde beleid tot 1 januari 2016. Op basis van de feitelijke bevindingen wordt verantwoording over het gevoerde beleid afgelegd aan de Tweede Kamer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Uitstelbrief verzending beleidsstandpunt ‘inzet gewapende particuliere beveiligers aan boord van Nederlandse koopvaardijschepen’

  Uitstelbrief van minister Hennis-Plasschaert (Def), mede namens de ministers Timmermans (BZ) en Opstelten (VenJ), aan de Tweede Kamer over verzending beleidsstandpunt ‘inzet gewapende particuliere beveiligers aan boord van Nederlandse koopvaardijschepen’.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over het bericht Wij zijn een schietschijf voor terroristen

  Minister van der Steur (VenJ) beantwoordt vragen van het Kamerlid Tellegen (VVD) over het bericht We zijn een schietschijf voor terroristen, marechaussee bij Tweede Kamer klaagt over klein pistool.

  Bekijk document gepubliceerd op