Zoekresultaten  1-10 van de 27.573 resultaten

Door u gekozen filters

Organisatie: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatiesverwijder
 • Uitstelbrief aanbieding literatuuronderzoek sociale media en democratie

  Minister De Jonge (BZK) meldt dat het literatuuronderzoek naar sociale media en democratie, met speciale aandacht voor anonimiteit, later naar de Tweede Kamer gaat dan eerder aangekondigd.

 • Beantwoording vragen over de Omgevingswet

  Minister De Jonge (BZK) beantwoordt vragen over de implementatie (in het bijzonder de monitoring en evaluatie) van de Omgevingswet. De vragen zijn van de Eerste Kamerleden van de vaste commissie voor Infrastructuur, Waterstaat en Omgeving van de Eerste Kamer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij antwoorden vragen over de Omgevingswet

  Minister De Jonge (BZK) stuurt de Eerste Kamer de antwoorden over implementatie van de Omgevingswet, in het bijzonder over de monitoring en evaluatie. Een afschrift van de antwoorden op de schriftelijke vragen is ook aan de Tweede Kamer gezonden.

 • Antwoorden op Kamervragen over doneren in bitcoin bij FvD

  Minister De Jonge (BZK) geeft antwoord op vragen over het bericht “FvD maakt doneren in bitcoin mogelijk: ‘Dit gat moet gedicht worden’”. Het Tweede Kamerlid Sneller (D66) heeft de vragen gesteld.

 • Antwoorden op Kamervragen over afgelasten Sinterklaasintochten

  Minister De Jonge (BZK) geeft antwoord op vragen over de afgelasting van diverse Sinterklaasintochten. Het Tweede Kamerlid Van Haga (Groep Van Haga) heeft deze vragen gesteld.

 • Antwoorden op Kamervragen over de vorming van de gemeente Dijk en Waard en de gemeente Maashorst

  Minister De Jonge (BZK) beantwoordt vragen over de evaluaties over de vorming van de gemeentes Maashorst en Dijk en Waard. De vragen zijn naar aanleiding van zijn brief van 11 oktober 2023. De vragen zijn van de Eerste Kamerfracties van de BBB en PVV, van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken en de Hoge Colleges van Staat / Algemene Zaken en Huis van de Koning.

 • Overzicht substantiële giften aan politieke partijen 2024

  Op 1 januari 2023 is de Wet financiering politieke partijen op een aantal punten gewijzigd. 1 van deze wijzigingen is dat politieke partijen en hun neveninstellingen verplicht zijn om giften vanaf € 10.000 per donateur per jaar binnen 3 dagen na ontvangst te melden bij de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De minister maakt deze giften vervolgens openbaar door publicatie op rijksoverheid.nl. De substantiële giften voor 2024 worden op deze pagina periodiek openbaar gemaakt.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Uitstelbrief op Kamervragen over Russische desinformatiecampagnes via sociale media in Duitsland

  Minister de Jonge (BZK) meldt dat de antwoorden op vragen over de Russische desinformatiecampagne via sociale media in Duitsland, niet binnen de gebruikelijke termijn kunnen worden beantwoord. De vragen zijn van de Kamereden Timmermans, Piri, Mutluer, Kathmann, Tseggai en Chakor (allen GroenLinks-PvdA).

 • Flyer Stemmen Europees Parlementsverkiezing 2024 voor inwoners uit andere EU-landen - Open bestanden (Adobe InDesign ZIP)

  Flyer over stemmen voor de Europees Parlementsverkiezing op 6 juni 2024. De flyer is bedoeld voor inwoners uit andere EU-landen die in Nederland hun stem willen uitbrengen. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Flyer Stemmen Europees Parlementsverkiezing 2024 voor inwoners uit andere EU-landen - Flyer Engels (digitale versie PDF)

  Flyer over stemmen voor de Europees Parlementsverkiezing op 6 juni 2024. De flyer is bedoeld voor inwoners uit andere EU-landen die in Nederland hun stem willen uitbrengen. 

  Bekijk document gepubliceerd op