Zoekresultaten  1-10 van de 15.024 resultaten

Door u gekozen filters

Organisatie: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheidverwijder
 • Antwoorden op Kamervragen uit begrotingsbehandeling 2023 SZW

  Minister Van Gennip (SZW) en minister Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) geven antwoord op vragen uit de behandeling van de begroting van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) voor 2023. De Tweede Kamer heeft deze vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief Advies Commissie Parameters 2022

  Minister Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) stuurt een brief naar de Eerste en Tweede Kamer over het advies Commissie Parameters 2022. Dit advies gaat over de financiële parameters die pensioenfondsen moeten gebruiken voor wettelijk verplichte berekeningen die zij moeten uitvoeren.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over wetsvoorstel toekomst pensioenen: contracten

  Minister Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) geeft antwoord op vragen over de artikelen van het wetsvoorstel toekomst pensioenen die gaan over het contract. De Tweede Kamer heeft deze vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beslisnota bij antwoorden op Kamervragen over wetsvoorstel toekomst pensioenen

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over wetsvoorstel toekomst pensioenen: overig

  Minister Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) geeft antwoord op vragen over enkele artikelen van het wetsvoorstel toekomst pensioenen. De Tweede Kamer heeft deze vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief antwoorden Kamervragen artikelsgewijze behandeling wetsvoorstel toekomst pensioenen

  Minister Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) stuurt de antwoorden op vragen over het wetsvoorstel toekomst pensioenen naar de Tweede Kamer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief antwoorden Kamervragen uit begrotingsbehandeling 2023 SZW

  Minister Van Gennip (SZW) en minister Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) sturen de antwoorden op vragen uit de behandeling van de begroting van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) voor 2023 naar de Tweede Kamer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over wetsvoorstel toekomst pensioenen: nabestaandenpensioen

  Minister Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) geeft antwoord op vragen over de artikelen van het wetsvoorstel toekomst pensioenen die gaan over het nabestaandenpensioen in het nieuwe pensioenstelsel. De Tweede Kamer heeft deze vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over wetsvoorstel toekomst pensioenen: transitie

  Minister Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) geeft antwoord op vragen over de artikelen van het wetsvoorstel toekomst pensioenen die gaan over de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel. De Tweede Kamer heeft deze vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over begroting SZW 2023

  Minister Van Gennip (SZW) en minister Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) geven antwoord op vragen over de begroting van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) voor 2023. De vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid in de Tweede Kamer heeft deze vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op