Zoekresultaten  1-10 van de 9.541 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Kamerstukverwijder
Organisatie: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheidverwijder
 • Kamerbrief over onderzoek naar waterbedeffecten van arbeidsmarktbeleid

  Minister Van Gennip (SZW) informeert de Tweede Kamer over de waterbedeffecten van het arbeidsmarktbeleid. De minister stuurt het onderzoek naar waterbedeffecten van arbeidsmarktbeleid mee als bijlage van deze Kamerbrief.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over sociale verzekeringspremies in de binnenvaart

  Minister Van Gennip (SZW) geeft, mede namens de staatssecretaris van Financiën Fiscaliteit en Belastingdienst, antwoord op vragen over sociale verzekeringspremies in de binnenvaart. Het Tweede Kamerlid Kathmann (PvdA) heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Verslag Informele Raad Werkgelegenheid en Sociaal Beleid

  Verslag van de Informele Raad Werkgelegenheid en Sociaal Beleid van 3 en 4 mei te Stockholm. Het bevat ook een terugkoppeling over de Coreper-vergadering over de herziening van Verordening 883/2004 (coördinatie van de socialezekerheidsstelsels) en een reactie op de motie van het Tweede Kamerlid Amhaouch over het in beeld brengen van de behoefte, kansen en bedreigingen omtrent praktisch en technisch geschoold personeel in Europa.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief Verslag Informele Raad Werkgelegenheid en Sociaal Beleid

  Minister Van Gennip (SZW) stuurt het verslag van de Informele Raad Werkgelegenheid en Sociaal Beleid van 3 en 4 mei te Stockholm. Het is ook een terugkoppeling over de Coreper-vergadering over de herziening van Verordening 883/2004 (coördinatie van de socialezekerheidsstelsels) en een reactie op de motie van het Tweede Kamerlid Amhaouch over het in beeld brengen van de behoefte, kansen en bedreigingen omtrent praktisch en technisch geschoold personeel in Europa. Een vergelijkbare brief is ook naar de Eerste Kamer verzonden.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief Kamervragen over sociale verzekeringspremies in de binnenvaart

  Minister Van Gennip (SZW) geeft, mede namens de staatssecretaris van Financiën Fiscaliteit en Belastingdienst, antwoord op Kamervragen over sociale verzekeringspremies in de binnenvaart. Het Tweede Kamerlid Kathmann (PvdA) heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Uitstelbrief op Kamervragen over waardevast minimumloon

  Minister Van Gennip (SZW) meldt dat de antwoorden op vragen over een waardevast minimumloon later komen dan gebruikelijk. Het Tweede Kamerlid Van der Lee (GroenLinks) heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over gezinnen die leven van inkomen onder niveau bijstandsuitkering

  De ministers Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen), Van Gennip (SZW) en de staatssecretarissen Van Rij (Fiscaliteit en Belastingdienst) en De Vries (Toeslagen en Douane) geven antwoord op vragen over gezinnen die leven van inkomen onder niveau bijstandsuitkering. Het Tweede Kamerlid Maatoug (GroenLinks) heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij Antwoorden op Kamervragen over gezinnen die leven van inkomen onder niveau bijstandsuitkering

  De ministers Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen), Van Gennip (SZW) en de staatssecretarissen Van Rij (Fiscaliteit en Belastingdienst) en De Vries (Toeslagen en Douane) bieden de antwoorden aan op vragen over gezinnen die leven van inkomen onder niveau bijstandsuitkering. Het Tweede Kamerlid Maatoug (GroenLinks) heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over lonen en winsten

  Minister Van Gennip (SZW) geeft antwoord op vragen over lonen en winsten. Het Tweede Kamerlid Van der Lee (GroenLinks) heeft de vragen gesteld. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij antwoorden op Kamervragen over lonen en winsten

  Minister Van Gennip (SZW) biedt de Tweede Kamer haar antwoorden op vragen over lonen en winsten aan. Het Tweede Kamerlid Van der Lee (GroenLinks) heeft de vragen gesteld. 

  Bekijk document gepubliceerd op