Zoekresultaten  1-10 van de 2.173 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Kamerstukverwijder
Thema: Arbeidsongeschiktheid en werkloosheidverwijder
Thema: Wonenverwijder
Thema: Voortgezet onderwijsverwijder
Organisatie: Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschapverwijder
 • Kabinetsreactie interdepartementaal beleidsonderzoek Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt

  Minister Van Engelshoven en staatssecretaris Van Ark sturen de Tweede Kamer een brief over het interdepartementaal beleidsonderzoek over jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over de sluiting van leerwerkbedrijven

  Minister Bussemaker (OCW) en staatssecretaris Klijnsma (SZW) beantwoorden vragen van van de Kamerleden Siderius en Karabulut (beiden SP) over de sluiting van leerwerkbedrijven.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met reactie op stelselonderzoek over kwaliteit van de schoolexaminering

  Minister Paul (Primair en Voortgezet Onderwijs) stuurt de Tweede Kamer het rapport 'Kwaliteit van de schoolexaminering'van de Inspectie van het Onderwijs. Zij reageert op de bevindingen en aanbevelingen uit het rapport.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over voorhang wijzigingsregeling vakwedstrijden (v)mbo

  Minister Paul (Primair en Voortgezet Onderwijs) en minister Dijkgraaf (OCW) sturen de Tweede Kamer het ontwerp van de Subsidieregeling vakwedstrijden vmbo (voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs) en mbo (middelbaar beroepsonderwijs). Zij gaan daarbij in op de voorhangprocedure.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over het bericht over nieuw schoolplan Picasso Lyceum in Zoetermeer

  Minister Paul (Primair en Voortgezet Onderwijs) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'Emotionele ouderavond om nieuw schoolplan: Kinderen komen huilend thuis'. Het Tweede Kamerlid Richardson (VVD) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met reactie op burgerbrief over eindexamen vavo

  Minister Paul (Primair en Voortgezet Onderwijs) reageert op een burgerbrief over het eindexamen van een leerling van het voortgezet volwassenenonderwijs (vavo). Zij doet dit op verzoek van de vaste Tweede Kamercommissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over artikelen over wegblijven van school om te demonstreren

  Minister Paul (Primair en Voortgezet Onderwijs) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het artikel 'Wat weegt zwaarder: demonstratierecht of leerplicht? 'Niet de bedoeling iedere vrijdag vrij te geven'' en het artikel 'Wegblijven van school om deel te nemen aan klimaatactie? Zo gaan scholen ermee om: 'Moet geen ‘fun uitje’ zijn''. Het Tweede Kamerlid Eerdmans (JA21) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over centrale aanmeldweek 2024 vo

  Minister Paul (Primair en Voortgezet Onderwijs) informeert de Tweede Kamer over mogelijkheden die zij heeft gevonden om scholen in 2024 meer ruimte te bieden rond de aanmeldingen van leerlingen voor het voortgezet onderwijs (vo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met reactie op burgerbrief over centraal examen Frans vwo 2023

  Minister Paul (Primair en Voortgezet Onderwijs) reageert op de burgerbrief van een docente Frans over een vraag uit het centraal examen Frans vwo 2023 tijdvak 1. Zij doet dit op verzoek van de vaste Tweede Kamercommissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op schriftelijke vragen over bericht over onbetaalbare schoolkosten

  Minister Paul (Primair en Voortgezet Onderwijs) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'Schoolkosten onbetaalbaar, ouders vragen vaker financiële hulp'. Het Tweede Kamerlid De Hoop (PvdA) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op