Zoekresultaten  1-10 van de 11 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Cultureel erfgoedverwijder
Organisatie: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaatverwijder
 • Bijlage 5 Afschrift Kamerbrief Vervolgaanpak Vuurtoren Kijkduin

  Afschrift van de Kamerbrief van voormalig minister Visser (IenW) van 2 november 2021. De brief gaat over onderzoek naar inspecties en onderhoudswerkzaamheden van vuurtoren Lange Jaap in Den Helder. Bijlage bij de Kamerbrief 'Antwoorden resterende vragen over het onderhoud aan vuurtoren in Den Helder en de staat van onderhoud van andere (rijks)monumenten bij Rijkswaterstaat'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden resterende vragen over het onderhoud aan vuurtoren in Den Helder en de staat van onderhoud van andere (rijks)monumenten bij Rijkswaterstaat

  Minister Harbers (IenW) geeft antwoorden op 2 resterende vragen over het onderhoud aan de vuurtoren in Den Helder en de staat van onderhoud van andere (rijks)monumenten in beheer bij Rijkswaterstaat (RWS). Het Tweede Kamerlid Omzigt (Omzigt) had hierover vragen gesteld. Daarnaast stuurt de minister memo’s, brieven, e -mails en documenten over het onderhoud en scheuren in de Lange Jaap mee met de Kamerbrief.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bijlage 4 DBO Wob verzoeken Lange Jaap

  Bijlage bij de Kamerbrief 'Antwoorden resterende vragen over het onderhoud aan vuurtoren in Den Helder en de staat van onderhoud van andere (rijks)monumenten bij Rijkswaterstaat'. De bijlage bevat informatie uit Wob-verzoeken (Wet openbaarheid van bestuur).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bijlage 2 E-mail VTS Den Helder over vuurtoren Lange Jaap

  Bijlage bij de Kamerbrief 'Antwoorden resterende vragen over het onderhoud aan vuurtoren in Den Helder en de staat van onderhoud van andere (rijks)monumenten bij Rijkswaterstaat'. De bijlage bevat een e-mail van de contractmanager van VTS Den Helder over vuurtoren Lange Jaap bij Den Helder.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bijlage 1 Overzicht monumenten in beheer RWS

  Bijlage bij de Kamerbrief  'Antwoorden resterende vragen over het onderhoud aan vuurtoren in Den Helder en de staat van onderhoud van andere (rijks)monumenten bij Rijkswaterstaat'. Het document bevat een overzicht van objecten (monumenten) die Rijkswataerstaat (RWS) in beheer heeft.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bijlage 6 Inventarisatielijst

  Bijlage bij de Kamerbrief 'Antwoorden resterende vragen over het onderhoud aan vuurtoren in Den Helder en de staat van onderhoud van andere (rijks)monumenten bij Rijkswaterstaat'. De bijlage bevat een inventarislijst van Rijkswaterstaat (RWS) van 175 objecten met een cultuurhistorische waarde. Het gaat om objecten die vallen onder de Erfgoedwet of provinciale of gemeentelijke monumentenverordening en die in gebruik zijn bij Rijkswaterstaat.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bijlage 3 E-mail Stopaq Lange Jaap voornemen

  Bijlage bij de Kamerbrief 'Antwoorden resterende vragen over het onderhoud aan vuurtoren in Den Helder en de staat van onderhoud van andere (rijks)monumenten bij Rijkswaterstaat'. De bijlage bevat een e-mail over locaties aanbrengen aan Stopaq op vuurtroen Lange Jaap in Den Helder. Het gaat om schade aan de binnenzijde van de toren.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over het onderhoud aan vuurtoren in Den Helder en de staat van onderhoud van andere (rijks)monumenten

  Minister Harbers (IenW) beantwoordt Kamervragen over het onderhoud aan de vuurtoren in Den Helder, die op instorten staat. De vragen gingen daarnaast over de staat van onderhoud van andere (rijks)monumenten in beheer bij Rijkswaterstaat. Hij kreeg de vragen van het Tweede Kamerlid Omzigt (Omzigt). Het 'Kader monumenten' voor werkzaamheden aan kunstwerken met een monumentale status stuurt hij mee met de Kamerbrief.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kader monumenten

  Het rapport bevat een kader voor werkzaamheden aan kunstwerken met een monumentale status die in beheer zijn bij Rijkswaterstaat.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over het bericht dat het lot van Lange Jaap in de handen lgt van Mark Harbers

  Minister Harbers (IenW) beantwoordt Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'Na 40 jaar verwaarlozing ligt het lot van Lange Jaap in de handen van Mark Harbers'. Hij kreeg de vragen van het Tweede Kamerlid De Groot (D66).

  Bekijk document gepubliceerd op