Zoekresultaten  1-10 van de 13 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Handelverwijder
Organisatie: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaatverwijder
 • Beantwoording Kamervragen over bericht over post-Brexit aviation

  Minister Van Nieuwenhuizen beantwoordt Kamervragen naar aanleiding van het bericht '5 things to know about Post-Brexit aviation'. Beantwoording Kamervragen over bericht over post-Brexit aviation (PDF | 3 pagina's | 229 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over stand van zaken voorbereidingen Brexit IenW

  Minister Van Nieuwenhuizen informeert de Tweede Kamer over de stand van zaken van de voorbereidingen op de Brexit op het terrein van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over het bericht over Brexit-alarm

  Minister Van Nieuwenhuizen beantwoordt Kamervragen over de berichten 'Brexit-alarm: koop svp inwisselbaar vliegticket' en 'ING acht kans op chaotische Brexit groter'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief nalyses in het kader van Brexit en laatste stand van zaken No Deal voorbereidingen op IenW terrein

  Minister Van Nieuwenhuizen (IenW) stuurt stuurt 2 onderzoeksrapporten over de gevolgen van de Brexit voor de scheepvaart en luchtvaart naar de Tweede Kamer. Daarnaast stuurt zij  een overzicht van de laatste stand van zaken van de voorbereidingen op het no deal Brexit scenario door IenW op transportterrein.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Eindrapportage Brexit impact analyse en mogelijke maatregelen voor de Nederlandse luchtvaart

  Het rapport bevat een quick scan over de impact van de Brexit op de Nederlandse luchtvaart en mogelijke maatregelen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over verlies vliegrechten bij Brexit zonder deal

  Minister Van Nieuwenhuizen beantwoordt Kamervragen naar aanleiding van de berichten 'EU waarschuwt luchtvaart voor verlies vliegrechten bij Brexit zonder deal', 'EU gives airlines deadline for no-deal Brexit'en 'Kabinet wil geen bilaterale deal met VK over vervoer'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Uitstelbrief toezending BNC-fiche connectiviteit wegvervoer bij Brexit

  Minister Van Nieuwenhuizen (IenW) stelt de toezending van het BNC-fiche over het Commissievoorstel connectiviteit wegvervoer bij Brexit uit. Het commissievoorstel gaat over gemeenschappelijke regels die de connectiviteit in het wegvervoer zeker moeten stellen wanneer het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie verlaat. De minister verwacht dat zij het fiche uiterlijk half februari 2019 naar de Tweede Kamer kan sturen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • No deal Brexit rondom mainport Rotterdam Quickscan

  Het rapport bevat een quick scan naar de impact, risico’s en voorbereiding voor de goederenvervoerketen van mainport Rotterdam bij een no deal Brexit.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Second opinion bij de Brexit-luchtvaartnota van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  Het rapport bevat een juridische analyse van de mogelijkheden om tot bilaterale afspraken te komen met het Verenigd Koninkrijk op het gebied van luchtvaart.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording vragen uit het AO Brexit 23 januari 2019

  Minister Van Nieuwenhuizen (IenW) beantwoordt de vragen van het Kamerlid Omtzigt (CDA) over de geldigheid van Verenigd Koninkrijk (VK) rijbewijzen na de Brexit. Ook beantwoordt zij de vraag van het Kamerlid Asscher (PvdA) over de betrokkenheid van gemeenten bij de oefeningen en operationele voorbereidingen op een no deal Brexit. Deze vinden plaats in de haven van Rotterdam en op andere plekken.

  Bekijk document gepubliceerd op