Zoekresultaten  1-3 van de 3 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Rapportverwijder
Thema: Recreatieverwijder
Organisatie: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaatverwijder
 • Assessment of the product limit for PAHs in rubber articles

  Rapport van het RIVM met een beoordeling over de gezondheidsrisico’s van rubberen valdempingstegels. Het rapport is zowel in het Nederlands als in het Engels. Assessment of the product limit for PAHs in rubber articles (PDF | 66 pagina's | 3,1 MB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Olympische Hoofdstructuur Stresstest - Stressfactoren en oplossingsrichtingen bij de ontwikkeling van Olympische projecten en locaties

  De Stresstest Olympische Hoofdstructuur gaat dieper in op aspecten van de voorbereiding van locaties en projecten die in beeld zijn voor de Olympische Spelen in Nederland in 2028. Dit onderzoek is input geweest voor het traject om te komen tot een keuze voor de naamgevende stad en vormt een bouwsteen voor de verdere uitwerking van de ruimtelijke plannen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Ontwerpen aan de Olympische hoofdstructuur

  Wat zijn de mogelijkheden en kansen om de Olympische Spelen in 2028 ruimtelijk in te passen in Nederland? Dit is de vraag die centraal staat bij het ontwerp en de planning van de Olympische Hoofdstructuur. Deze brochure geeft een samenvatting van een verkennend onderzoek dat het ministerie van Infrastructuur en Milieu, samen met de bureaus One Architecture en Zwarts en Jansma Architecten, hiernaar heeft uitgevoerd. Momenteel wordt gewerkt aan een verdere uitwerking van de resultaten.

  Bekijk document gepubliceerd op