Zoekresultaten  1-7 van de 7 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Internationaalverwijder
Organisatie: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaatverwijder
 • Wet van 14 juli 2021 tot wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (XII) voor het jaar 2021 (Vijfde incidentele suppletoire begroting inzake COVID-testen reizen)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Onderzoeken over coronavirus en zomervakantie

  Onderzoeken die inzicht geven in hoe Nederlanders denken over hun zomervakantie naar het buitenland tijdens de coronapandemie.

 • Op vakantie ten tijde van de coronapandemie

  Peiling over de vakantieplannen van Nederlanders en de omgang met de maatregelen die gelden vanwege de coronapandemie.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Veilig op reis tijdens de zomervakantie

  Aanvullende literatuurstudie a.d.h.v. de CASI-gedragsfactoren naar wat Nederlandse vakantiegangers tegenhoudt of stimuleert om zich bij het voorbereiden van hun zomervakantie en tijdens hun vakantie te houden aan de maatregelen die gelden rondom het coronavirus en de bestrijding hiervan.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • COVID-19 en reizen

  Kwalitatief onderzoek naar de mate waarin corona een rol speelt in de zomervakantie van Nederlandse vakantiegangers, waarbij een aantal maatregelen centraal stond. Nota bene, vanuit deze kwalitatieve exploratie mogen geen representatieve kwantitatieve conclusies worden getrokken voor de ‘gemiddelde’ inwoner van Nederland, wel brengt het verdiepende inzichten aangaande begrip van en het spectrum aan gedragsmotieven.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over garantiefonds vliegtickets

  Minister Van Nieuwenhuizen beantwoordt vragen over het bericht ‘Consumentenorganisaties: hef 25 cent per vliegticket voor garantiefonds’.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over douane controle Eurostar

  Staatssecretaris Harbers (JenV) beantwoordt de vragen van de leden Kröger (GroenLinks) en Ziengs (VVD) over de douanecontrole op de lijn Eurostar.

  Bekijk document gepubliceerd op