Zoekresultaten  1-7 van de 7 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Toespraakverwijder
Thema: Belastingverwijder
 • Toespraak staatssecretaris Ve Vries bij presentatie drugscijfers Antwerpen

  Toespraak van staatssecretaris De Vries (Toeslagen en Douane) bij de presentatie van drugscijfers in Antwerpen op 10 januari 2023 .

 • Toespraak staatssecretaris Van Rij CPB beleidsseminar ongelijkheid en herverdeling

  Toespraak van staatssecretaris Van Rij,  (Fiscaliteit en Belastingdienst) bij hetCPB beleidsseminar ongelijkheid en herverdeling op vrijdag 25 maart 15.00 uur. Het gesproken woord geldt

 • Speech staatssecretaris Snel bij seminar Young IFA Network

  Staatssecretaris Snel (Financiën) sprak op donderdag 7 maart 2019 in Den Haag bij een seminar van het Young IFA Network over de toekomst van het Nederlandse netwerk van belastingverdragen. De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar. Het gesproken woord geldt.

 • Toespraak staatssecretaris Snel bij symposium 'The End of Tax Havens?'

  Staatssecretaris Snel (Financiën) sprak op donderdag 24 januari 2019 in Den Haag tijdens het symposium 'The End of Tax Havens?' over de aanpak van belastingontwijking en -ontduiking. Dit symposium werd georganiseerd door het CPB. De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar. Het gesproken woord geldt.

 • Speech door staatssecretaris Snel op de internationale bijeenkomst ‘Conférence Law and multilateralism’

  Speech door staatssecretaris Snel op de internationale bijeenkomst ‘Conférence Law and multilateralism’, op dinsdag 5 november in Parijs. In zijn speech ging de staatssecretaris op maatregelen om belastingontwijking- en ontduiking te voorkomen. De toespraak is alleen beschikbaar in het Engels.

 • Lezing staatssecretaris Snel voor Université Paris-Est Creteil

  Staatssecretaris Snel (Financiën) gaf op vrijdag 11 januari 2019 in Parijs aan ongeveer 70 studenten een lezing over het belang van internationale samenwerking op het gebied van belastingen. De tekst is alleen in het Engels beschikbaar. Het gesproken woord geldt.

 • Speech Menno Snel tijdens het VHMF Symposium

  Toespraak van staatssecretaris Snel (Financiën) bij het jaarsymposium van de Vereniging van Hogere ambtenaren bij het Ministerie van Financiën (VHMF) op 17 april 2018 in Utrecht.

  Bekijk document gepubliceerd op