Zoekresultaten  1-10 van de 28 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Belastingverwijder
Organisatie: Ministerie van Justitie en Veiligheidverwijder
 • Beslisnota brief reactie 2e vervolganalyse CBS UHP KOT

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over actualisatie CBS analyse uithuisplaatsingen kinderopvangtoeslag

  Minister Weerwind (Rechtsbescherming) informeert de Tweede Kamer over de uitkomsten van de tweede vervolganalyse van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) van het aantal uithuisplaatsingen bij gezinnen in de kinderopvangtoeslagenaffaire. Bij de Kamerbrief zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief bij 1e leerrapportage Ondersteuningsteam

  Minister Weerwind (Rechtsbescherming) stuurt de Tweede Kamer de 1e leerrapportage van het landelijk Ondersteuningsteam Uithuisplaatsingen Toeslagenaffaire (OT). Het team biedt ondersteuning aan gedupeerde ouders en kinderen die te maken hebben (gehad) met uithuisplaatsing. Hij geeft een korte reactie op de rapportage. Bij de Kamerbrief zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beslisnota eerste leerrapportage Ondersteuningsteam UHP KOT

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 1e leerrapportage Ondersteuningsteam UHP KOT september 2022

  1e leerrapportage van het landelijk Ondersteuningsteam Uithuisplaatsingen Toeslagenaffaire (OT). Het team biedt ondersteuning aan gedupeerde ouders en kinderen die te maken hebben (gehad) met uithuisplaatsing.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden vragen schriftelijk overleg voortgang aanpak uithuisplaatsingen kinderopvangtoeslag

  Minister Weerwind (Rechtsbescherming) geeft antwoorden op vragen naar aanleiding van de Kamerbrief 'Actie op toezeggingen en moties uithuisplaatsingen kinderopvangtoeslag'. De vaste Tweede Kamercommissie voor Justitie en Veiligheid (JenV) had de vragen gesteld in het schriftelijk overleg van 23 juni 2022.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over kinderen die uit huis geplaatst zijn het toeslagenschandaal en de schadevergoeding die zij krijgen uitgekeerd

  Minister Weerwind (Rechtsbescherming) geeft antwoorden op vragen over kinderen die uithuisgeplaatst zijn, het toeslagenschandaal en de schadevergoeding die zij krijgen terwijl ze nog uithuisgeplaatst zijn. De Tweede Kamerleden Omtzigt (onafhankelijk) en Marijnissen (SP) hadden de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met reactie op brieven over uithuisplaatsing

  Minister Weerwind (Rechtsbescherming) reageert op 4 brieven over uithuisplaatsing. Hij doet dit mede namens de staatssecretaris Toeslagen en Douane en de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Het Tweede Kamerlid Omzigt (Omzigt) had hierom verzocht.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over CBS analyse uithuisplaatsingen kinderopvangtoeslag

  Minister Weerwind (Rechtsbescherming) informeert de Tweede Kamer over de uitkomsten van de vervolganalyse van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) naar het aantal uithuisplaatsingen bij gezinnen in verband met de toeslagenaffaire. Hij doet dit mede namens de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de staatssecretaris Toeslagen en Douane.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over de uithuisgeplaatste kinderen in het toeslagenschandaal

  Minister Weerwind (Rechtsbescherming) geeft antwoorden op Kamervragen over de uitvoering van de motie van het Tweede Kamerlid Omzigt (Omzigt) uit november 2021. Hij doet dit mede namens de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en de staatssecretaris Toeslagen en Douane. De motie ging over onderzoek naar de hoeveelheid uithuisgeplaatste kinderen in het toeslagenschandaal. Het Tweede Kamerlid Omzigt (Omzigt) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op