Zoekresultaten  1-8 van de 8 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Openbaar vervoerverwijder
Organisatie: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatiesverwijder
 • Kamerbrief over Bestuurlijke Overleggen MIRT 20 en 21 november 2019

  Minister Van Veldhoven en minister Van Nieuwenhuizen informeren de Tweede Kamer over de uitkomsten Uitkomsten van de bestuurlijke overleggen van het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport (MIRT) op 20 en 21 november 2019. Zij gaan daarbij in op de voortgang van het MIRT en enkele moties en toezeggingen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over uitkomsten Bestuurlijke Overleggen MIRT 21 en 22 november 2018

  Minister Ollongren (BZK), minister Van Nieuwenhuizen en staatssecretaris Van Veldhoven (beiden IenW) informeren de Tweede Kamer over de uitkomsten van de Bestuurlijke Overleggen MIRT van 21 en 22 november 2018.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over onduidelijkheid omtrent gehandicaptenparkeerkaart

  Antwoorden van minister Plasterk (BZK) op vragen van het Kamerlid Baay-Timmerman (50PLUS) over onduidelijkheid omtrent de gehandicaptenparkeerkaart.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Uitstelbrief verzoek om reactie over uitkomsten bestuurlijke conferentie

  Uitstelbrief van minister Plasterk (BZK) en staatssecretaris Mansveld (I&M) aan de Tweede Kamer om een reactie op de brief van de Vervoersautoriteit Rotterdam Den Haag over de uitkomsten van de bestuurlijke conferentie.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij Voortgangsrapportage programma Veilige Publieke Taak

  Aanbiedingsbrief van minister Spies (BZK) en minister Opstelten (V&J) aan de Tweede Kamer bij de rapportage over de voortgang van het programma Veilige Publieke Taak, december 2011 - juni 2012.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over geweld tegen treinpersoneel

  Antwoorden van minister Spies ( BZK ) op de vragen die zijn gesteld door het Kamerlid de Jong (PVV) over het bericht “Treinpersoneel elke week slachtoffer van fysiek geweld”.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Uitstelbrief Kamervragen fysiek geweld tegen treinpersoneel

  Uitstelbrief van minister Spies (BZK) aan de Tweede Kamer over beantwoording van vragen van het Kamerlid De Jong (PVV) over het bericht Treinpersoneel elke week slachtoffer van fysiek geweld in de Metro van 23 mei 2012.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over de voortgangsrapportage Veilige Publieke Taak

  Brief van minister Spies ( BZK ) aan de Tweede Kamer over het programma Veilige Publieke Taak om agressie en geweld tegen werknemers met een publieke taak – zoals ambulancemedewerkers, brandweermensen, onderwijzers en conducteurs – landelijk aan te pakken.

  Bekijk document gepubliceerd op