Zoekresultaten  1-10 van de 7.814 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Waterverwijder
Thema: Veiligheidverwijder
 • Flyer gezag door erkenning (Turks)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Flyer gezag door erkenning (Marokkaans)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over bericht dat Openbaar Ministerie worstelt met namen van Schiphol-betogers

  Minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'OM worstelt met namen Schiphol-betogers: 'Ze hadden geen ID bij zich''. Het Tweede Kamerlid Michon-Derkzen (VVD) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Flyer gezag door erkenning

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Flyers gezag door erkenning

  Sinds 2023 krijgen ongehuwde en niet geregistreerde ouders gezamenlijk gezag als het kind erkend wordt. Op deze flyer leest u hoe dit werkt. De flyer is beschikbaar in 7 talen.

 • Antwoorden Kamervragen over het bericht over het schrijnende tekort aan forensisch artsen

  Minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van de brandbrief 'Grenzen forensische geneeskunde bereikt'  van de 25 GGD’en. De Tweede Kamerleden Van der Werf (D66), Michon-Derkzen (VVD) en Mutluer (PvdA) hadden de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij afschrift antwoord op brief van de Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers

  Minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) stuurt de Tweede Kamer op verzoek een afschrift van haar reactie op de brief van de Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers (VBV) van 30 september 2022. De brief van de VBV ging over de verzamelbrief 'Brandweer en crisisbeheersing' aan de Tweede Kamer van 8 juli 2022. Een afschrift van de brief van de VBV stuurt zij ook mee.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Afschrift brief Antwoord op brief van de Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers

  Afschrift van de brief van minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) aan de Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers (VBV). Zij reageert op de brief van de Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers (VBV) van 30 september 2022. De brief van de VBV ging over de verzamelbrief 'Brandweer en crisisbeheersing' aan de Tweede Kamer van 8 juli 2022.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Afschrift brief VBV over Verzamelbrief brandweer en crisisbeheersing

  Afschrift van de brief van de Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers (VBV) aan minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV). De brief bevat een reactie op de verzamelbrief 'Brandweer en crisisbeheersing' aan de  Tweede Kamer van 8 juli 2022.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 31409, nr. 392 - Zee- en binnenvaart

  Zee- en binnenvaart; Motie; Motie van het lid Stoffer over de inzet van offshorewerkschepen geheel meenemen onder de tonnageregeling en de afdrachtvermindering zeevaart

  Bekijk document gepubliceerd op