Zoekresultaten  1-7 van de 7 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Dienstensectorverwijder
Organisatie: Ministerie van Algemene Zakenverwijder
 • Besluit op Wob-/Woo-verzoek over archiefstukken met inventarisnummers 6856-6859

  Besluit op een verzoek om informatie over archiefstukken van het ministerie van Algemene Zaken. Specifiek om inventarisnummers 6856 tot en met 6859 van archief 2.03.01. Het verzoek is op 29 november 2021 gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Deze wet is sinds 1 mei 2022 vervangen door de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Woo-verzoek noodregeling ex artikel 3:160 Wft

  Besluit op een verzoek om informatie over de noodregeling uit artikel 3:160 van de Wet op het financieel toezicht (Wft) die De Nederlandsche Bank op 11 oktober 2009 heeft verzocht bij de rechtbank Amsterdam. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Toespraak van minister-president Mark Rutte tijdens het diner van the Governing Council of the European Central Bank in het Rijksmuseum

  Toespraak van minister-president Mark Rutte tijdens het diner van the Governing Council of the European Central Bank in het Rijksmuseum. Dit diner vond plaats in Amsterda op 8 juni 2022. De tekst is alleen in het Engels beschikbaar.

 • Besluit op Wob-verzoek over geldigheid frankeren met guldenpostzegel

  Besluit op een verzoek om informatie over het voornemen om guldenpostzegels niet meer frankeergeldig te laten zijn. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Wob-verzoek over logboeken besprekingen WEF

  Besluit op een verzoek om informatie over logboeken van vergaderingen/besprekingen met het World Economic Forum (WEF). Het verzoek is gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Wob-verzoek over een onderzoek van het OM naar ING

  De minister van Algemene Zaken heeft op 20 september 2018 een besluit genomen op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Het verzoek betreft informatie over de rol van bet ministerie van Algemene Zaken bij de feiten en de overwegingen inzake het onderzoek van het Openbaar Ministerie naar nalatigheden bij bet voorkomen van witwassen door ING.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Jaarverslag 2016 Centrale Commissie voor de Statistiek

  Bekijk document gepubliceerd op