Zoekresultaten  1-10 van de 1.005 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Zorginstellingenverwijder
Thema: Klimaatveranderingverwijder
Organisatie: Ministerie van Economische Zaken en Klimaatverwijder
 • Antwoorden op Kamervragen over de openbaarmaking van verslagen van het Klimaatakkoord

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) geeft antwoord op nadere vragen over de openbaarmaking van verslagen van het Klimaatakkoord. De PVV-fractie van de Eerste Kamer heeft de vragen gesteld. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over energiebesparing bij openbare straatverlichting

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) geeft antwoord op vragen over het initiatief voor energiebesparing op de Zuidas en het voorzien van alle straatverlichting van een led-lichtbron. De Tweede Kamerleden Kröger (GroenLinks) en Boucke (D66) hebben de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over beleidsagenda Klimaatneutraal Nederland

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) gaat in op het begrip klimaatneutraliteit. Daarnaast informeert de minister de Tweede Kamer over de keuzes die Nederland in EU-verband reeds gemaakt heeft en welke keuzes in EU-verband nog worden gemaakt. Verder licht hij de keuzes toe die Nederland op nationaal niveau maakt in het 2e Klimaatplan. Ten slotte schetst minister Jetten het vervolgproces richting het 2e Klimaatplan dat in 2024 wordt vastgesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over prioriteringskader uitbreidingsinvesteringen netbeheerders

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) informeert de Tweede Kamer over het prioriteringskader voor uitbreidingsinvesteringen van de netbeheerders.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Brief aan Wetenschappelijke Klimaatraad met adviesaanvraag over klimaatneutraliteit

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) vraagt de Wetenschappelijke Klimaatraad voorafgaand aan het nieuwe Klimaatplan een advies op te leveren over de richtinggevende keuzes waar Nederland voor staat in de transitie naar klimaatneutraliteit.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beslisnota bij Kamerbrief over beleidsagenda Klimaatneutraal Nederland

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over bericht 'Provincie Utrecht gebruikt als eerste overheid in Nederland een eerlijke CO2-prijs'

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) stuurt zijn antwoorden op vragen over het bericht 'Provincie Utrecht gebruikt als eerste overheid in Nederland een eerlijke CO2-prijs'. De vragen zijn gesteld door de Tweede Kamerleden Boucke en Dekker-Abdulaziz (beiden D66). 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over afbouwpad fossiele subsidies

  Staatssecretaris Van Rij (Fiscaliteit en Belastingdienst) en minister Jetten (Klimaat en Energie) geven antwoord op vragen over het afbouwpad van fossiele subsidies. De Tweede Kamerleden Kröger en Van der Lee (beiden GroenLinks) hebben de vragen gesteld. Antwoorden op Kamervragen over afbouwpad fossiele subsidies (PDF | 9 pagina's | 418 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Tabellen INEK voortgangsrapportage 2023

  1e voortgangsrapportage Integraal Nationaal Energie- en Klimaatplan (INEK) 2021-2030, bestaande uit een Excel-tabellenbestand in het Engels (voorgeschreven format van de Europese Commissie). De tabellen worden digitaal ingediend op de rapportageplatforms van de Europese Commissie.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over 1e voortgangsrapportage Integraal Nationaal Energie- en Klimaatplan 2021-2030

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) informeert de Tweede Kamer over de 1e voortgangsrapportage, in de vorm van tabellen, over de uitvoering van het Integraal Nationaal Energie- en Klimaatplan 2021-2030. Deze tabellen worden ook digitaal ingediend op de rapportageplatforms van de Europese Commissie.

  Bekijk document gepubliceerd op