Zoekresultaten  1-10 van de 103 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Besluitverwijder
Thema: Basisonderwijsverwijder
Thema: Hoger onderwijsverwijder
 • Besluit tot wijziging van diverse algemene maatregelen van bestuur op het terrein van het primair, voortgezet en hoger onderwijs

  Besluit van 30 augustus 2013 tot wijziging van diverse algemene maatregelen van bestuur op het terrein van het primair, voortgezet en hoger onderwijs en de educatie in verband met de correctie van verwijzingen, alsmede de harmonisatie van bepalingen en enkele andere technische aanpassingen

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Staatscourant-2022-26055 Instellingsbesluit Nationale Commissie Sectorplannen

  Besluit van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) van 15 september 2022. Het besluit gaat overe de instelling van de Nationale Commissie Sectorplannen (NCSP).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Staatscourant Instellingsbesluit Nationale Commissie Sectorplannen

  Besluit van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) van 15 september 2022. Het besluit gaat over instelling van de Nationale Commissie Sectorplannen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Wijziging Tijdelijke regeling maatregelen COVID-19 (heropening basis- en voortgezet onderwijs)

  Regeling om de Tijdelijke Regeling maatregelen COVID-19 te wijzigen vanwege de heropening van het basis- en voortgezet onderwijs en de buitenschoolse opvang per 10 januari 2022. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Boetebesluit aan Stichting La Haye Applied Science University

  Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stuurt een brief aan Stichting La Haye Applied Science University. In de brief staat het besluit een bestuurlijke boete op te leggen wegens het ten onrechte voeren van de naam ‘universiteit’, ‘hogeschool’ of enige vertaling daarvan en het niet-gerechtigd verlenen van beschermde graden zoals vastgesteld in de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Boetebesluit aan Stichting Lahaye University of Applied Sciences

  Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stuurt een brief aan Stichting Lahaye University of Applied Sciences. In de brief staat het besluit een bestuurlijke boete op te leggen wegens het ten onrechte voeren van de naam ‘universiteit’, ‘hogeschool’ of enige vertaling daarvan en het niet-gerechtigd verlenen van beschermde graden zoals vastgesteld in de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Boetebesluit aan IAI Management

  Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stuurt een brief aan IAI Management. In de brief staat het besluit een bestuurlijke boete op te leggen wegens het ten onrechte voeren van de naam ‘universiteit’, ‘hogeschool’ of enige vertaling daarvan en het niet-gerechtigd verlenen van beschermde graden zoals vastgesteld in de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit over het herziende plan kwaliteitsafspraken De Vrije Universiteit Amsterdam

  Minister van Engelshoven stuurt het besluit ten aanzien van het plan van De Vrije Universiteit Amsterdam voor de kwaliteitsbekostiging.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit tot indeplaatsstelling

  Besluit tot indeplaatsstelling gemeenteraad Westland.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit register onderwijsdeelnemers

  Ontwerpbesluit houdende nadere regels met betrekking tot de gegevens in het register onderwijsdeelnemers, alsmede over de levering van gegevens aan het register door onderwijsinstellingen en de verstrekking van gegevens uit het register aan derden (Besluit register onderwijsdeelnemers).

  Bekijk document gepubliceerd op