Zoekresultaten  1-6 van de 6 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Kamerstukverwijder
Thema: Basisonderwijsverwijder
Thema: Voortgezet onderwijsverwijder
Organisatie: Ministerie van Justitie en Veiligheidverwijder
 • Antwoorden Kamervragen over het voortduren van het gebrekkige onderwijsaanbod voor kinderen in asielopvangvoorzieningen

  Staatssecretaris Van der Burg (JenV) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van antwoorden op eerder Kamervragen over het gebrekkige onderwijsaanbod voor kinderen in asielopvangvoorzieningen. De Tweede Kamerleden Kröger en Westerveld (beiden GroenLinks) en Piri (PvdA) hadden de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over gebrekkige onderwijsaanbod voor kinderen in asielopvangvoorzieningen

  Staatssecretaris Van der Burg (JenV) geeft antwoord op vragen over het gebrekkige onderwijsaanbod voor kinderen in asielopvangvoorzieningen. De Tweede Kamerleden Kröger (GroenLinks) en Piri (PvdA) hebben de vragen gesteld. Antwoorden Kamervragen over gebrekkige onderwijsaanbod voor kinderen in asielopvangvoorzieningen (PDF | 4 pagina's | 184 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met beleidsreactie op inspectiebrief Rijks JJI Horsterveen

  Minister Weerwind (Rechtsbescherming) en minister Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) sturen de Tweede Kamer de bevindingen van Inspectie Justitie en Veiligheid, de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, de Nederlandse Arbeidsinspectie en de Inspectie van het Onderwijs over Justitiële Jeugdinrichting (JJI) Horsterveen. Daarbij geven zij hun beleidsreactie op de bevindingen. Kamerbrief met beleidsreactie op inspectiebrief Rijks JJI Horsterveen (PDF | 3 pagina's | 170 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over de zienswijze van de gemeente Rotterdam inzake leerplicht

  Minister van der Steur (VenJ) beantwoordt vragen van de Kamerleden Bisschop (SGP) en Bruins (ChristenUnie) over de zienswijze en opstelling van de gemeente Rotterdam inzake leerplicht en kinderbescherming. Hij doet dit mede namens staatssecretaris Dekker (OCW).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over recht op onderwijs voor asielzoekers vanaf 18 jaar

  Antwoorden van minister Leers (IenA) op de vragen van het Kamerlid Schouw (D66) over het recht op onderwijs voor asielzoekers van 18 jaar en ouder.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden kamervragen over het blowverbod op scholen in Amsterdam

  Antwoorden van minister Opstelten (VenJ) op vragen van de Kamerleden Oskam (CDA) en Rog (CDA) over het blowverbod op scholen in Amsterdam.

  Bekijk document gepubliceerd op