Zoekresultaten  1-6 van de 6 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Besluitverwijder
Thema: Privaatrechtverwijder
 • Concept-Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen 2021 - Nota van toelichting

  Toelichting op het ontwerpbesluit houdende vaststelling van regels met betrekking tot de veiligheid van attractie- en speeltoestellen (Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen 2021). Concept-Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen 2021 - Nota van toelichting (PDF | 27 pagina's | 164 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Ontwerpbesluit pensioenverdeling bij scheiding 2021

  Ontwerpbesluit houdende regels voor uitvoering van de Wet pensioenverdeling bij scheiding 2021 (Besluit pensioenverdeling bij scheiding 2021).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Ontwerpbesluit wijziging Warenwetbesluit bestuurlijke boeten

  Besluit houdende wijziging van het Warenwetbesluit bestuurlijke boeten in verband met het stellen van regels over de omzetgerelateerde boete.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Europees Consumenten Centrum

  Het Europees Consumenten Centrum (ECC) is de Nederlandse vestiging in het netwerk van Europese Consumenten Centra, het ECC-net. Het ECC geeft informatie over uw rechten en plichten als u iets wilt bestellen in een ander land van de Europese Unie. U kunt ook bij het ECC terecht met een klacht over een product dat u in Europa heeft gekocht. Het ECC is ondergebracht bij het Juridisch Loket.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Wetsvoorstel omtrent de instelling van de Autoriteit Consument en Markt (Instellingswet Autoriteit Consument en Markt)

  Regels omtrent de instelling van de Autoriteit Consument en Markt (Instellingswet Autoriteit Consument en Markt).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit indexering alimentatie 2012

  Met ingang van 1 januari 2012 zullen uitkeringen voor levensonderhoud weer automatisch worden aangepast. Het percentage waarmee de bestaande, vastgestelde of gewijzigde alimentaties zullen worden verhoogd, is vastgesteld op 1,3%.

  Bekijk document gepubliceerd op