Zoekresultaten  1-3 van de 3 resultaten

Door u gekozen filters

Datum beschikbaar: afgelopen maandverwijder
Documentsoort: Kamerstukverwijder
Thema: Ontwikkelingssamenwerkingverwijder
 • Antwoorden op Kamervragen over voornemen Vanuatu om Advisory Opinion Internationaal Gerechtshof over verantwoordelijkheden staten bij klimaatverandering

  Ministers Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) en Hoekstra (BZ) geven antwoord op vragen over het voornemen van Vanuatu om het Internationaal Gerechtshof te vragen om een Advisory Opinion over de verantwoordelijkheden van staten op het gebied van klimaatverandering.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief gevolgen Beleidskader Mondiaal Multilateralisme voor begroting Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking

  Minister Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) informeert de Tweede Kamer over de eventuele gevolgen van het nieuwe Beleidskader Mondiaal Multilateralisme voor financiering van multilaterale instellingen vanuit de begroting voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Kamerbrief gevolgen Beleidskader Mondiaal Multilateralisme voor begroting Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking (PDF | 2 pagina's | 76 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief bij overzicht aanstaande jubilea bilaterale landenrelaties

  Minister Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) reageert op het verzoek om een overzicht van aanstaande jubilea met landen waarmee Nederland een bilaterale handels- of ontwikkelingssamenwerkingsrelatie heeft. De vaste commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking in de Tweede Kamer had om dit overzicht gevraagd. Kamerbrief bij overzicht aanstaande jubilea bilaterale landenrelaties (PDF | 1 pagina | 68 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op