Zoekresultaten  1-4 van de 4 resultaten

Door u gekozen filters

Datum beschikbaar: afgelopen maandverwijder
Documentsoort: Kamerstukverwijder
Thema: Ontwikkelingssamenwerkingverwijder
Organisatie: Ministerie van Buitenlandse Zakenverwijder
 • Kamerbrief over uitkomst onderhandelingen EU-VS IRA Task Force

  Minister Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) informeert de Tweede Kamer over de uitkomsten van de onderhandelingen van de Inflation Reduction Act Task Force van de Europese Unie en de Verenigde Staten (EU-VS IRA TF). De vaste commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking (BHOS) heeft om de informatie gevraagd.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief reactie op motie over kennishubs

  Minister Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) reageert op de motie-Klink. Deze motie verzoekt om in de vormgeving van het nieuwe Beroeps- en Hoger Onderwijsprogramma mogelijkheden te onderzoeken voor structurele kennishubs in combinatielanden.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over jaarverslag 2022 Homogene Groep Internationale Samenwerking

  Minister Hoektra (BZ) biedt de Tweede Kamer het jaarverslag 2022 van de Homogene Groep Internationale Samenwerking (HGIS) aan.  Het HGIS-jaarverslag geeft inzicht in de besteding van de Nederlandse middelen aan internationale samenwerking in 2022. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief jaarrapportage Actieplan beleidscoherentie voor ontwikkeling

  Minister Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) deelt de resultaten van het Actieplan beleidscoherentie voor ontwikkeling in de periode april 2022 - maart 2023 met de Tweede Kamer.

  Bekijk document gepubliceerd op