Zoekresultaten  1-10 van de 23 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Besluitverwijder
Thema: Ontwikkelingssamenwerkingverwijder
 • Subsidiebeschikkingen World Economic Forum

  Aan het World Economic Forum verstrekte subsidiebeschikkingen van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Gewijzigd besluit tot vaststelling van Drylands Sahel Program

  Besluit tot vaststelling van beleidsregels en een subsidieplafond voor subsidiëring op grond van de Subsidieregeling Ministerie van Buitenlandse Zaken 2006 (Drylands Sahel Program).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Subsidiekader Vrouwen, vrede en veiligheid

  Besluit van de Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking van 3 mei 2016, tot vaststelling van beleidsregels en een subsidieplafond voor subsidiëring op grond van de Subsidieregeling Ministerie van Buitenlandse Zaken 2006 (Vrouwen, vrede en veiligheid 2016-2019). Aanvragen kunnen niet langer worden ingediend.    

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Annex 1 bij Beleidskader Addressing Root Causes Fund: landenfiches

  Beschrijving van de landen waarvoor het Addressing Root Causes Fund openstaat.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beleidskader Addressing Root Causes Fund

  Besluit van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking tot vaststelling van beleidsregels en een subsidieplafond op grond van de Subsidieregeling Ministerie van Buitenlandse Zaken 2006 (Addressing Root Causes Fund 2016-2021).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Annex 2 bij Beleidskader Addressing Root Causes Fund: spotrates

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beleidsregels Subsidieregeling LEAD

  Besluit van minister Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) van 23 juli 2015 tot vaststelling van beleidsregels en een subsidieplafond op grond van de Subsidieregeling Ministerie van Buitenlandse Zaken 2006, Local Employment in Africa for Development (LEAD).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit en beleidskader humanitaire hulp Syrië via ngo’s 2014

  Besluit tot vaststelling van beleidsregels en een subsidieplafond op grond van de Subsidieregeling ministerie van Buitenlandse Zaken 2006 (Humanitaire hulp Syrië via Ngo’s 2014). Het beleidskader bevat aanwijzingen voor Nederlandse maatschappelijke organisaties die in het kader van dit amendement een voorstel willen indienen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Mensenrechtenfonds 2014-2017

  Besluit van de Minister van Buitenlandse Zaken en de Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking van 12 juli 2013 tot vaststelling van beleidsregels en een subsidieplafond voor subsidiëring op grond van de Subsidieregeling Ministerie van Buitenlandse Zaken 2006 (Mensenrechtenfonds 2014- 2017)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit subsidieregeling Mine Action en Clustermunitie 2016-2020

  Besluit van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking van 22 maart 2016 tot vaststelling van beleidsregels en een subsidieplafond op grond van de Subsidieregeling Ministerie van Buitenlandse Zaken 2006 (Mine Action en Clustermunitie 2016-2020).

  Bekijk document gepubliceerd op