Zoekresultaten  1-10 van de 205 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Publicatieverwijder
Thema: Ontwikkelingssamenwerkingverwijder
 • Verslag Raad Buitenlandse Zaken Ontwikkelingssamenwerking 28 november 2022

  De Raad Buitenlandse Zaken Ontwikkelingssamenwerking sprak op 28 november 2022 over de opvolging van de Top tussen de staatshoofden en regeringsleiders van de EU en de Afrikaanse Unie (AU) die in februari 2022 plaatsvond.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • UN General Assembly Promotion of inclusive and effective international tax cooperation at the United Nations

  Dit document is enkel in het Engels beschikbaar. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • EU stemverklaring VN Tax Resolution

  Dit document is enkel in het Engels beschikbaar. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Theories of Change bij beleidsnotitie Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking 'Doen waar Nederland goed in is'

  Voor de prioriteiten van Nederlands beleid op Ontwikkelingssamenwerking 'Doen waar Nederland goed in is', zijn Theories of Change ontwikkeld. In de verschillende documenten is beschreven hoe de veranderingstheorie voor een thema gezien wordt. De Theories of Change worden gebruikt om het beleid te toetsen en dienen, samen met scores op indicatoren, voor het bijsturen van interventies. Hierdoor wordt de uitvoering van het beleid zo effectief mogelijk. In de documenten staan de beschikbare Theories of Change. Theory of Change - Private Sector Ontwikkeling - oktober 2022 (PDF | 17 pagina's | 418 kB)

 • Annex bij Herziening Actieplan Beleidscoherentie voor ontwikkeling

  Deze bijlage bevat per thema een overzicht van de (sub)doelen, kabinetsinzet en indicatoren van het vernieuwde actieplan beleidscoherentie voor ontwikkeling. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Amendement 36 200 XVII

  Amendement van het Tweede Kamerlid Amhaouch bij de vaststelling van de begrotingsstaat van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking voor het jaar 2023.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Theory of Change - Private Sector Ontwikkeling (oktober 2022)

  Deze Theory of Change (ToC) is gericht op private sector ontwikkeling en beschrijft de ontwikkelingsuitdagingen op dit werkterrein, de context waarbinnen wordt gewerkt, de middellange en langetermijn veranderingen die leiden tot gewenste doelen en impact, en de Nederlandse inzet daarbij, gebaseerd op bewijs, kennis en ervaring.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over periodieke rapportage Klimaatbeleid

  Minister Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) geeft antwoorden op Kamervragen over de opzet en vraagstelling van de periodieke rapportage 'Klimaatbeleid voor ontwikkeling'. De vragen zijn gesteld door de vaste Tweede Kamercommissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over periodieke rapportage 'Vrede, veiligheid en duurzame ontwikkeling'

  Antwoorden van minister Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) op Kamervragen over de periodieke rapportage 'Vrede, veiligheid en duurzame ontwikkeling'. De vragen zijn gesteld door de vaste Tweede Kamercommissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Scorekaart Green Climate Fund (GCF)

  Beoordeling van het functioneren en de beleidsrelevantie van de Green Climate Fund (GCF).

  Bekijk document gepubliceerd op