Zoekresultaten  1-10 van de 7.346 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Werkverwijder
Thema: Veiligheidverwijder
 • Kamerbrief over uitkomsten validatie-onderzoek wegingsfactoren bezoldigingsklassen voor topfunctionarissen in het onderwijs

  Minister Dijkgraaf (OCW) en minister Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) reageren op de uitkomsten van de evaluatie van de ministeriële regeling bij de Wet normering topinkomens (WNT). De Tweede Kamer had het onderzoeksrapport in december 2020 ontvangen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over stand van zaken openheid over financiering leerstoelen en nevenwerkzaamheden hoogleraren

  Minister Dijkgraaf (OCW) informeert de Tweede Kamer over de reactie van Universiteiten van Nederland (UNL) op zijn brief van 18 oktober 2022. Deze brief ging over verbetering van de transparantie (openheid) over de financiering van leerstoelen en  over nevenwerkzaamheden van hoogleraren. Hij stuurt een afschrift van de brief van UNL mee met de Kamerbrief. Ook stuurt hij enkele overzichten van de financiering van leerstoelen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Flyer gezag door erkenning (Turks)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Flyer gezag door erkenning (Marokkaans)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over bericht dat Openbaar Ministerie worstelt met namen van Schiphol-betogers

  Minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'OM worstelt met namen Schiphol-betogers: 'Ze hadden geen ID bij zich''. Het Tweede Kamerlid Michon-Derkzen (VVD) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Flyer gezag door erkenning

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Flyers gezag door erkenning

  Sinds 2023 krijgen ongehuwde en niet geregistreerde ouders gezamenlijk gezag als het kind erkend wordt. Op deze flyer leest u hoe dit werkt. De flyer is beschikbaar in 7 talen.

 • Antwoorden Kamervragen over het bericht over het schrijnende tekort aan forensisch artsen

  Minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van de brandbrief 'Grenzen forensische geneeskunde bereikt'  van de 25 GGD’en. De Tweede Kamerleden Van der Werf (D66), Michon-Derkzen (VVD) en Mutluer (PvdA) hadden de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij afschrift antwoord op brief van de Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers

  Minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) stuurt de Tweede Kamer op verzoek een afschrift van haar reactie op de brief van de Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers (VBV) van 30 september 2022. De brief van de VBV ging over de verzamelbrief 'Brandweer en crisisbeheersing' aan de Tweede Kamer van 8 juli 2022. Een afschrift van de brief van de VBV stuurt zij ook mee.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Afschrift brief Antwoord op brief van de Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers

  Afschrift van de brief van minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) aan de Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers (VBV). Zij reageert op de brief van de Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers (VBV) van 30 september 2022. De brief van de VBV ging over de verzamelbrief 'Brandweer en crisisbeheersing' aan de Tweede Kamer van 8 juli 2022.

  Bekijk document gepubliceerd op