Zoekresultaten  1-10 van de 1.623 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Kamerstukverwijder
Thema: Onderwijs en wetenschapverwijder
Thema: Rechten en vrijhedenverwijder
Organisatie: Ministerie van Buitenlandse Zakenverwijder
 • Beantwoording vragen over het mogelijk stopzetten van het National Agriculture Education College

  Minister De Bruijn (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) geeft antwoord op vragen over het (mogelijk) stopzetten van het National Agriculture Education College in Kabul. De vragen zijn gesteld door het Tweede-Kamerlid Van Dijk (PvdA) .

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over voortgang Nationaal Actieplan bedrijfsleven en mensenrechten 2022-2026

  Minister Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) informeert de Tweede Kamer over voortgang van de uitvoering van het Nationaal Actieplan bedrijfsleven en mensenrechten 2022-2026 (NAP).

 • Kamerbrief met verslag bezoek aan Brazilië

  Brief van minister Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) aan de Tweede Kamer met haar verslag van de economische missie naar Brazilië en de resultaten die zijn bereikt.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen gesteld in het Algemeen Overleg Suriname van

  Antwoorden van minister Rosenthal (BZ), mede namens minister Opstelten (VenJ), minister Kamp (SZW), staatssecretaris Weekers (FIN), staatssecretaris Atsma (IenM) en staatssecretaris Zijlstra (OCW) aan de Tweede Kamer op vragen die gesteld zijn tijdens het Algemeen Overleg Suriname op 15-11-2011.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over het recente bezoek aan Saoedi Arabië

  Minister Hoekstra (BZ) geeft antwoord op schriftelijke vragen over het recente bezoek aan Saoedi-Arabië. Het Tweede Kamerlid Futselaar (SP) heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met reactie op motie over organisatie sport-hoofdtoernooien en mensenrechten

  Minister Hoekstra (BZ) stuurt de Tweede Kamer zijn reactie op een motie over de organisatie van sporthoofdtoernooien in landen die zich in wetgeving en dagelijkse praktijk niets gelegen laten liggen aan fundamentele mensenrechten. De motie is ingediend door de Tweede Kamerleden Ceder (CU) en Jasper van Dijk (SP).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over Top van de Raad van Europa 16-17 mei 2023

  Minister Hoekstra (BZ) geeft antwoord op schriftelijke vragen over de kabinetsinzet voor de top van regeringsleiders van de Raad van Europa op 16 en 17 mei 2023. De vaste Tweede Kamercommissie voor Buitenlandse Zaken heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij antwoorden op Kamervragen over Top van de Raad van Europa 16-17 mei 2023

  Minister Hoekstra (BZ) biedt de Tweede Kamer zijn antwoorden op schriftelijke vragen over de kabinetsinzet voor de top van regeringsleiders van de Raad van Europa op 16 en 17 mei 2023 aan. De vaste Tweede Kamercommissie voor Buitenlandse Zaken heeft de vragen gesteld. Een eensluidende brief is naar de Eerste Kamer gestuurd.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief bevindingen BZ onderzoek gebruik afkomstgerelateerde gegevens in risicomodellen

  Minister Hoekstra (BZ) informeert de Tweede Kamer over de uitvoering van de motie-Marijnissen en de motie-Klaver bij het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ). Deze moties vragen om het inventariseren van afkomstgerelateerde gegevens in risicomodellen en de daarbij behorende gegevensverwerkingen. Bij onrechtmatig en oneigenlijk gebruik van de gegevens roepen de moties op tot beëindiging daarvan en opruiming van vervuilde data.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op nadere Kamervragen over vervolgen verantwoordelijken van mensenrechtenschendingen in Iran

  Minister Hoekstra (BZ) geeft antwoord op aanvullende vragen over juridische mogelijkheden om verantwoordelijken van mensenrechtenschendingen in Iran internationaal strafrechtelijk te vervolgen. De vaste commissie voor Buitenlandse Zaken, Defensie en Ontwikkelingssamenwerking in de Eerste Kamer heeft deze vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op