Zoekresultaten  1-10 van de 6.004 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Onderwijs en wetenschapverwijder
Thema: Rechten en vrijhedenverwijder
Thema: Europese zakenverwijder
Organisatie: Ministerie van Buitenlandse Zakenverwijder
 • SO Raad Algemene Zaken 20 februari 2024

  Minister Bruins Slot (BZ) geeft antwoord op vragen over de geannoteerde agenda voor de Raad Algemene Zaken die op 20 februari 2024 zal plaatsvinden.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief over schriftelijk overleg Raad Algemene Zaken van 20 februari 2024

  Minister Bruins Slot (BZ) biedt de antwoorden aan op vragen en opmerkingen over de geannoteerde agenda voor de Raad Algemene Zaken die op 20 februari 2024 zal plaatsvinden.

 • Beslisnota bij aanbiedingsbrief over schriftelijk overleg Raad Algemene Zaken van 20 februari 2024

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Verslag Raad Buitenlandse Zaken Handel 22 en 23 januari 2024

  De bijeenkomst ging onder meer over de voorbereiding voor de 13e ministeriele conferentie (MC13) van de Wereldhandelsorganisatie (WTO) in februari 2024, de Open Strategische Autonomie van de Europese Unie (EU) en de handelsroute door de Rode Zee.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Fiche 5: Verordening en richtlijn herverdeling taken en bevorderen samenwerking EU-agentschappen aangaande chemische stoffen

  Fiche (document) van de interdepartementale werkgroep Beoordeling Nieuwe Commissievoorstellen (BNC) over de Verordening en richtlijn herverdeling taken en bevorderen samenwerking EU-agentschappen aangaande chemische stoffen. Fiches van de werkgroep BNC bevatten informatie over voorstellen voor wetgeving en/of mededelingen van de Europese Commissie (EC).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Fiche 4: Verordening gemeenschappelijk databestand chemische stoffen

  Fiche (document) van de interdepartementale werkgroep Beoordeling Nieuwe Commissievoorstellen (BNC) over de Verordening gemeenschappelijk databestand chemische stoffen. Fiches van de werkgroep BNC bevatten informatie over voorstellen voor wetgeving en/of mededelingen van de Europese Commissie (EC).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Fiche 3: Mededeling 'Fur Free Europe'

  Fiche (document) van de interdepartementale werkgroep Beoordeling Nieuwe Commissievoorstellen (BNC) over de Mededeling 'Fur Free Europe'. Fiches van de werkgroep BNC bevatten informatie over voorstellen voor wetgeving en/of mededelingen van de Europese Commissie (EC).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Fiche 2: Mededeling Een verenigd Europa tegen haat

  Fiche (document) van de interdepartementale werkgroep Beoordeling Nieuwe Commissievoorstellen (BNC) over de Mededeling Een verenigd Europa tegen haat. Fiches van de werkgroep BNC bevatten informatie over voorstellen voor wetgeving en/of mededelingen van de Europese Commissie (EC).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over informatievoorziening nieuwe Commissievoorstellen

  Minister Bruins Slot (BZ) biedt de Tweede Kamer 5 Fiches (documenten) aan van de interdepartementale werkgroep Beoordeling Nieuwe Commissievoorstellen (BNC). De Fiches bevatten informatie over voorstellen voor wetgeving en/of mededelingen van de Europese Commissie (EC). Deze brief is ook naar de Eerste Kamer gestuurd.

 • Aanbiedingsbrief bij verslag informele Raad Buitenlandse Zaken Handel januari 2024

  Minister Van Leeuwen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) stuurt de Tweede Kamer het verslag van de informele Raad Buitenlandse Zaken Handel van 22 en 23 januari 2024. Eenzelfde brief heeft hij aan de Eerste Kamer gestuurd.