Zoekresultaten  1-10 van de 1.947 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Onderwijs en wetenschapverwijder
Thema: Rechten en vrijhedenverwijder
Thema: Overheidspersoneelverwijder
Organisatie: Ministerie van Buitenlandse Zakenverwijder
 • Kamerbrief inzake beantwoording vragen over seksueel overschrijdend gedrag bij BZ

  Minister Blok geeft de Tweede Kamer zijn antwoorden op vragen van het lid Van Hul (PvdA) over 'seksueel overschrijdend gedrag bij het ministerie van Buitenlandse Zaken'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording vragen over het mogelijk stopzetten van het National Agriculture Education College

  Minister De Bruijn (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) geeft antwoord op vragen over het (mogelijk) stopzetten van het National Agriculture Education College in Kabul. De vragen zijn gesteld door het Tweede-Kamerlid Van Dijk (PvdA) .

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Toespraak minister Kaag bij Nuffic Congres

  Toespraak van minister Kaag over het belang van onderwijs in internationaal perspectief. Zij sprak deze uit tijdens het Nuffic Congres op 10 oktober 2019 in de Van Nelle-fabriek in Rotterdam.

 • Pilot HR Adviseur voor de Medewerker (Buitenlandse Zaken)

  Evaluatie van de pilot voor het instellen van een HR-adviseur voor de medewerkers van het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ). Doel van het project is de instelling van een aanspreekpunt waar alle medewerkers van BZ terecht kunnen met HR-vragen waarvoor ze niet bij hun leidinggevende terecht kunnen en waarvoor de bestaande beschikbare informatie en aanspreekpunten niet toereikend zijn.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over benoemingenbeleid bij ministerie van Buitenlandse Zaken

  Minister Hoekstra (BZ) reageert op het verzoek om een brief over het benoemingenbeleid bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Het Tweede Kamerlid Kuzu (DENK) had hier in het ordedebat van 22 februari 2022 om verzocht.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Reacties van secretaris-generaal en minister BZ op brief over diversiteitsbeleid

  Reactie op een brief van medewerkers het ministerie van Buitenlandse Zaken over het halen van diversiteitsdoelstellingen bij het ministerie.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over bericht dat topfuncties op ministerie van Buitenlandse Zaken te vaak naar mannen gaan

  Minister Hoekstra (BZ) geeft antwoord op vragen over het bericht dat topfuncties op het ministerie van Buitenlandse Zaken te vaak naar mannen gaan. Het Tweede Kamerlid Sjoerdsma (D66) heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over thuiswerkvergoeding medewerkers diplomatieke posten

  Minister Blok reageert op het verzoek van de Kamercommissie voor Buitenlandse Zaken over een thuiswerkvergoeding voor medewerkers op diplomatieke posten.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Onderzoeksrapport Vervullen vacatures binnen BZ

  De Auditdienst Rijk heeft onderzoek gedaan naar de oorzaken van de problemen die het ministerie van Buitenlandse Zaken ervaart bij het vervullen van vacatures.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Wob-verzoek declaraties medewerkers BZ

  De minister van Buitenlandse Zaken heeft op 4 november 2015 een besluit genomen op een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Het verzoek betreft declaraties binnenland, reiskosten buitenland en woonlasten en verhuiskosten van de medewerkers in de schalen 17 en 18 in de periode 2013 en 2014. De bijgevoegde documenten zijn openbaar gemaakt.

  Bekijk document gepubliceerd op