Zoekresultaten  1-10 van de 2.144 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Onderwijs en wetenschapverwijder
Thema: Rechten en vrijhedenverwijder
Thema: Inrichting van de overheidverwijder
Organisatie: Ministerie van Buitenlandse Zakenverwijder
 • Vacature commissaris van de Koning in de provincie Zuid-Holland

  De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties nodigt belangstellenden uit te solliciteren naar het ambt van commissaris van de Koning in de provincie Zuid-Holland (circa 3.805.000 inwoners), vacant per 1 september 2024.

 • Beantwoording vragen over het mogelijk stopzetten van het National Agriculture Education College

  Minister De Bruijn (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) geeft antwoord op vragen over het (mogelijk) stopzetten van het National Agriculture Education College in Kabul. De vragen zijn gesteld door het Tweede-Kamerlid Van Dijk (PvdA) .

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Toespraak minister Kaag bij Nuffic Congres

  Toespraak van minister Kaag over het belang van onderwijs in internationaal perspectief. Zij sprak deze uit tijdens het Nuffic Congres op 10 oktober 2019 in de Van Nelle-fabriek in Rotterdam.

 • Zevende Nationale SDG Rapportage - Nederland Ontwikkelt Duurzaam

  De 7e nationale Sustainable Development Goals (SDG, Duurzame Ontwikkelingsdoelen) rapportage 'Nederland ontwikkelt duurzaam' geeft een kwalitatieve inkleuring vanuit het Rijk, decentrale overheden en maatschappelijke sectoren aan de in de Monitor Brede Welvaart 2023 gepresenteerde cijfers over de SDG-voortgang.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief kabinetsreactie op evaluatie NFRP Politieke Partijen Programma

  Minister Blok reageert op de evaluatie van het NFRP Politieke Partijen Programma over de periode 2017-2019. NFRP staat voor Nederlands Fonds voor Regionale Partnerschappen. Dit fonds ondersteunt de ontwikkeling van de rechtsstaat, goed bestuur en de democratie in (Zuid)Oost-Europa en de Arabische regio.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kabinetsreactie per conclusie en aanbeveling uit evaluatie NFRP Politieke Partijen Programma

  Minister Blok reageert op elk van de conclusies en aanbevelingen uit de evaluatie van het NFRP Politieke Partijen Programma over de periode 2017-2019. NFRP staat voor Nederlands Fonds voor Regionale Partnerschappen. Dit fonds ondersteunt de ontwikkeling van de rechtsstaat, goed bestuur en de democratie in (Zuid)Oost-Europa en de Arabische regio.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Evaluatie NFRP Politieke Partijen Programma 2017-2019

  Evaluatie van de relevantie en efficiëntie van het NFRP Politieke Partijen Programma over de periode 2017-2019. NFRP staat voor Nederlands Fonds voor Regionale Partnerschappen. Dit fonds ondersteunt de ontwikkeling van de rechtsstaat, goed bestuur en de democratie in (Zuid)Oost-Europa en de Arabische regio.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief overzicht van activiteiten voor ontwikkeling godsdienstvrijheid

  Minister Blok stuurt een brief met het overzicht van de activiteiten die Nederland ontplooit op het gebied van godsdienstvrijheid en levensovertuiging. Ook gaat de brief in op de stand van zaken rondom de mandaatverlenging van de EU Speciaal Gezant voor vrijheid van religie en levensovertuiging. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief inzake beantwoording vragen over het bericht 'Berispte ambtenaar blijft actief in vrouwenrechten'

  Minister Blok (BZ) geeft de Tweede Kamer zijn antwoorden op vragen van de leden Özütok en Van Ojik (Beiden GL) over het bericht 'Berispte ambtenaar blijft actief in vrouwenrechten'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Toespraak minister Kaag bij Human Rights Watch in De Balie

  Toespraak van minister Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking). Zij sprak bij de opening van het Human Rights Weekend in Amsterdam op 7 februari 2019. Deze toespraak is alleen beschikbaar in het Engels.