Zoekresultaten  1-10 van de 2.052 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Onderwijs en wetenschapverwijder
Thema: Rechten en vrijhedenverwijder
Thema: Klimaatveranderingverwijder
Organisatie: Ministerie van Buitenlandse Zakenverwijder
 • Antwoord op Kamervraag over Sustainable Development Goals - SDG’s

  Minister Van Leeuwen ( Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) geeft antwoord op een vraag over Sustainable Development Goals (SDG’s) (Duurzame Ontwikkelingsdoelen). Het Tweede Kamerlid Van Houwelingen (FVD) heeft de vraag gesteld.

 • Beslisnota bij antwoord op Kamervraag over Sustainable Development Goals - SDG’s

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording vragen over het mogelijk stopzetten van het National Agriculture Education College

  Minister De Bruijn (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) geeft antwoord op vragen over het (mogelijk) stopzetten van het National Agriculture Education College in Kabul. De vragen zijn gesteld door het Tweede-Kamerlid Van Dijk (PvdA) .

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Toespraak minister Kaag bij Nuffic Congres

  Toespraak van minister Kaag over het belang van onderwijs in internationaal perspectief. Zij sprak deze uit tijdens het Nuffic Congres op 10 oktober 2019 in de Van Nelle-fabriek in Rotterdam.

 • Antwoorden op Kamervragen over weghouden Egyptische milieuorganisaties bij klimaattop

  Minister Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) geeft antwoord op vragen over het bericht 'COP27: Egypt pressed to make human rights move before climate summit'. De Tweede Kamerleden Kröger (GroenLinks), Thijssen (PvdA), Mulder (CDA), Dassen (Volt) en Boucke (D66) hebben deze vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beslisnota bij antwoorden op Kamervragen over weghouden Egyptische milieuorganisaties bij klimaattop

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met update activiteiten Europese Investeringsbank in Turkije

  Minister Hoekstra (BZ) informeert de Tweede Kamer over mogelijke activiteiten van de Europese Investeringsbank (EIB) in Turkije op het terrein van klimaatactie.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Verslag van de 74e zitting van de AVVN

  Verslag van de 74e zitting van de AVVN waarin in hoofdlijnen wordt teruggeblikt op de inzet en geboekte resultaten van het Koninkrijk in het afgelopen zittingsjaar tot nu toe (74ste AVVN) op de prioritaire beleidsonderwerpen ten aanzien van de Verenigde Naties (VN).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over inzet van het Koninkrijk der Nederlanden voor de 75e zitting van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties

  Minister Blok en Minister Kaag sturen een brief aan de Tweede Kamer over de inzet van Nederland voor de 75e zitting van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN) te New York. Het programma bestaat uit het General Debate, de viering van 75 jaar VN en drie toppen (de Summit on Biodiversity, de High-level meeting on the 25th Anniversary of the Fourth World Conference on Women, en de Summit on the Total Elimination of Nuclear Weapons).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Speech minister Kaag bij het CIDI

  Toespraak van minister Kaag bij het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) op 8 september 2019 in Den Haag. Het gesproken woord geldt.