Zoekresultaten  1-10 van de 457 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Kamerstukverwijder
Thema: Scheepvaartverwijder
 • Antwoorden Kamervragen over Vlootvervanging Rijksrederij

  Minister Harbers (IenW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van de Kamerbrief van 7 december 2022 over de vlootvervanging van de Rijksrederij. Het Tweede Kamerlid Koerhuis (VVD) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over transport van de weg naar de binnenvaart

  Minister Harbers (IenW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht '20 euro subsidie per container die van weg naar water gaat'. Het Tweede Kamerlid Alkaya (SP) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over de dreigende stop van nachttochten van watertaxi’s naar en tussen de Waddeneilanden

  Minister Harbers (IenW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het artikel 'Watertaxi's naar Waddeneilanden dreigen allemaal te stoppen met nachttochten: 'Dit is een probleem voor alle eilanden''. Het Tweede Kamerlid De Hoop (PvdA) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over bericht Vraagtekens over brandveiligheid Riekerhaven

  Minister De Jonge (Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening) geeft antwoord op vragen over het bericht Vraagtekens over brandveiligheid Riekerhaven: ‘Als dit ’s nachts was gebeurd, was de ellende niet te overzien’.  Het Tweede Kamerlid Beckerman (SP) heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over historische analyse chroom-6 Rijkswaterstaat

  Minister Harbers (IenW) informeert de Tweede Kamer over de uitkomsten van de analyse door Rijkswaterstaat naar de mogelijke gezondheidsrisico’s bij werkzaamheden met chroom-6 in het verleden. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden vragen 2e termijn Commissie Debat Maritiem 8 december 2022

  Minister Harbers (IenW) geeft antwoorden op antwoorden op de vragen uit de 2e termijn van het Commissiedebat Maritiem van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) op 8 december 2022. De vaste Tweede Kamercommissie voor  Infrastructuur en Waterstaat (IenW) had de vragen gesteld. Bij de antwoorden zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over gesprek met de infrasector over de onderhoudsprojecten 2023

  Minister Harbers (IenW) informeert de Tweede over het gesprek dat hij heeft gevoerd met de infrasector. Aanleiding hiervoor was de zorg dat de infrasector 'thuis komt te zitten' als Rijkswaterstaat niet voldoende groot onderhoudsprojecten op de markt zet.Bij de Kamerbrief zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over Waddenzee en Waddengebied

  Minister Harbers (IenW) en minister Van der Wal-Zeggelink (Natuur en Stikstof) informeren de Tweede Kamer over enkele onderwerpen over de Waddenzee en het Waddengebied. Bij de Kamerbrief zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over versterking en bescherming scheepsbouwclusters

  Minister Harbers (IenW) reageert op het verzoek van het Tweede Kamerlid Van der Plas (BBB). Het Kamerlid had verzocht om een brief over versterking en bescherming van de regionale scheepsbouwclusters. Bij de Kamerbrief zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over bericht Scheepsbouwer IHC zet kroonjuweel in etalage

  Minister Adriaansens (EZK) geeft antwoord op vragen over het bericht 'Scheepsbouwer IHC zet kroonjuweel in etalage'. De Tweede Kamerleden Amhaouch (CDA) en Stoffer (SGP) hebben de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op