Zoekresultaten  1-10 van de 617 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Kamerstukverwijder
Thema: Openbare orde en veiligheidverwijder
 • Kamerbrief verzoek starten benoemingsprocedure CTIVD en TIB

  Minister-president Rutte vraagt de Tweede Kamer de benoemingsprocedure te starten voor 2 vacatures bij de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (CTIVD) en de Toetsingscommissie Inzet Bevoegdheden (TIB).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over het bericht dat ouders omgekomen Bram uit Haaksbergen verbod willen op klaphamer

  Minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) geeen staatssecretaris Heijnen (IenW) geven antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'Ouders omgekomen Bram (12) uit Haaksbergen willen verbod op klaphamer'. Het Tweede Kamerlid  Michon-Derkzen (VVD) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over landelijk beeld jaarwisseling 2022 - 2023

  Minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) en staatssecretaris Heijnen (IenW) sturen de Tweede Kamer een totaalbeeld van het verloop van de jaarwisseling 2022-2023. Daarbij gaan zij in op de cijfers van ongevallen met vuurwerk. Daarnaast bespreken zij de cijfers van politie, brandweer en Openbaar Ministerie (OM).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over voorbereiding Tijdelijke wet onderzoeken AIVD en MIVD

  Minister Bruins Slot (BZK) stuurt haar antwoorden op vragen over de voorbereiding van de Tijdelijke wet onderzoeken AIVD en MIVD naar landen met een offensief cyberprogramma. De vragen zijn gesteld door het Tweede Kamerlid Leijten (SP).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief Jaarplan AIVD 2023

  Minister Bruins Slot (BZK) informeert de Tweede Kamer over de hoofdlijnen van het jaarplan van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) 2023.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over Pegasus- of vergelijkbare software

  Ministers Bruins Slot (BZK) en Yeşilgöz-Zegerius (JenV) beantwoorden vragen over spionage met gebruik van Pegasus- of vergelijkbare software. De vragen zijn van de Kamerleden Leijten en Van Dijk (beiden SP). 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over MIVD Jaarplan 2023

  Minister Ollongren (Defensie) informeert de Tweede Kamer over de hoofdlijnen van het MIVD Jaarplan 2023. Het gehele MIVD Jaarplan 2023 is een staatsgeheim gerubriceerd document en wordt met de Commissie voor de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten gedeeld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over Nota van wijziging Tijdelijke wet en hoofdlijnennotitie Wiv

  Ministers Bruins Slot (BZK) en Ollongren (Defensie) informeren de Tweede Kamer over het wetsvoorstel Tijdelijke wet onderzoeken AIVD en MIVD naar landen met een offensief cyberprogramma tegen Nederland. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nader rapport wetvoorstel uitbreiding strafbaarheid spionageactiviteiten

  Minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) stuurt het nader rapport over het wetsvoorstel Uitbreiding strafbaarheid spionageactiviteiten naar de Koning en de Tweede Kamer. Het nader rapport gaat over het advies van de Raad van State (RvS) over dit wetsvoorstel.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen uit WGO Sport

  Minister Helder (Langdurige Zorg en Sport) geeft antwoord op vragen uit het Wetgevingsoverleg (WGO) Sport. De Tweede Kamerleden Maeijer (PVV), Heerema (VVD), Van der Laan (D66) en Westerveld (GroenLinks) hebben de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op