Zoekresultaten  1-10 van de 6.622 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Openbare orde en veiligheidverwijder
Thema: Overheidsfinanciënverwijder
 • Antwoorden Kamervragen over alarmerende groei probleemgedrag met online gokken

  Minister Weerwind (Rechtsbescherming) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'Hulpverleners zien alarmerende groei probleemgedrag met online gokken'. De Tweede Kamerleden Van der Staaij (SGP), Bikker (ChristenUnie) en Kuik (CDA) hadden de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beslisnota bij Kamerbrief met reactie op initiatiefnota over de aanpak van illegaal vuurwerk

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met reactie op initiatiefnota over de aanpak van illegaal vuurwerk

  Minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) en staatsscretaris Heijnen (IenW) reageren op op de initiatiefnota van de Tweede Kamerleden Michon-Derkzen en Haverkort (beiden VVD) over de aanpak van illegaal vuurwerk. Zij doen dit op verzoek van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid (JenV).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij geannoteerde agenda Eurogroep en Ecofinraad 13 en 14 februari 2023

  Minister Kaag (Financiën) biedt de Tweede Kamer de geannoteerde agenda aan voor de Eurogroep en Ecofinraad van 13 en 14 februari 2023. Eenzelfde brief is naar de Eerste Kamer verstuurd.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Geannoteerde agenda Eurogroep en Ecofinraad 13 en 14 februari 2023

  Op de geannoteerde agenda voor de Eurogroep en Ecofinraad van 13 en 14 februari 2023 staan onder meer de macro-economische ontwikkelingen en beleidscoördinatie in de eurozone, recente ontwikkelingen en toekomstige uitdagingen van de arbeidsmarkten in de eurozone en het uitvoeringsbesluit van de Raad onder de herstel- en veerkrachtfaciliteit.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Het bericht ‘Pro-Russische DDoS-aanvallers vallen Nederlandse ziekenhuizen aan’

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief bij quickscan kwaliteit onderwijshuisvesting

  Minister Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) stuurt de Tweede Kamer een quickscan aar de kwaliteit van onderwijshuisvesting in het funderend onderwijs (basisonderwijs en voortgezet onderwijs). Hij geeft een korte toelichting.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op schriftelijke vragen over het bericht over dreigende sluiting voor groen vmbo in Noord-Brabant

  Minister Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van dhet bericht dat sluiting dreigt voor een school voor groen voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) in Noord-Brabant wegens nieuwe aanbesteding van het openbaar vervoer. De Tweede Kamerleden Kwint, Alkaya (beiden SP) en Van der Plas (BBB) hadden de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Afschrift brief aan RSG Wolfsbos Reactie op uw brief over nijpende energieproblemen

  Afschrift van de brief van minister Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) aan RSG Wolfsbos. De minister reageert op de brief van RSG Wolfsbos over de stijgende energielasten.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over groene vmbo-scholen en de mogelijke sluiting daarvan

  Minister Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van de petitie 'Houd Curio prinsentuin Andel bereikbaar' en het bericht 'Ouders en medewerkers Andelse school Prinsentuin in actie tegenschrappen schoolbussen'. Het gaat om de bereikbaarheid van groene scholen voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo). Het Tweede Kamerlid Van Meenen (D66) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op