Zoekresultaten  1-10 van de 4.789 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Veiligheidverwijder
Organisatie: Ministerie van Justitie en Veiligheidverwijder
 • Antwoorden Kamervragen over de aanslag op Thierry Baudet in Gent

  Minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) geeft antwoorden op Kamervragen over de aanslag op Thierry Baudet in Gent op 26 oktober 2023. Het Tweede Kamerlid Jansen (FVD) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bijlage I: Wat komt er op de politiefunctie af?

  Bijlage bij de 'White Paper Versterking van de Politiefunctie'. De bijlage gaat over ontwikkelingen en hun mogelijke invloed en gevolgen voor de toekomst van de politiefunctie en de uitvoering van de politietaak.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bijlage III: Wat hebben we gedaan?

  Bijlage bij de 'White Paper Versterking van de Politiefunctie'. De bijlage gaat over een verkennend onderzoek van de Wetenschappelijk Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) naar de toekomst van de politiefunctie.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met beleidsreactie op evaluatie Wet Computercriminaliteit III binnendringen in een geautomatiseerd werk

  Minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) informeert de Tweede Kamer over haar beleidsreactie op de wetsevaluatie door het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC) van de bevoegdheid tot het heimelijk en op afstand binnendringen in een geautomatiseerd werk. Deze komt voort uit de Wet computercriminaliteit III (Wet CCIII). De wet trad in maart 2019 in werking.

 • Afschrift brief Aanbieding Audit 126jj WvSv 2022

  Afschrift van de brief van KPMG aan minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV). De brief gaat over de audit (beoordeling) van de uitvoering van artikel 126jjWotbook van Strafvordering door de politie in 2022.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kerncijfers politie bij het tweede Halfjaarbericht 2023

  Het document bevat kerncijfers over de politie over het 2e half jaar van 2023. Het gaat om de thema’s 'Politie en de samenleving', 'De toerusting van de politieorganisatie' en 'De ontwikkeling van de taakuitvoering en het werkaanbod'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over de berichten over explosie bij woning Slotermeer

  Minister Yeşilgöz-Zegerius (Jen) geeft antoworden op Kamervragen naar aanleiding van de berichten 'Explosie bij woning Slotermeer: voordeur en ramen beschadigd' en 'Onrust om bommen bij burgemeesters'. Het Tweede Kamerlid Helder (BBB) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluitenlijst LOVP 25 september 2023

  Het document bevat een overzicht van de besluiten van het Landelijk Overleg Veiligheid en Politie (LOVP) in de 2e helft van 2023.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over het toenemende aantal explosies die meestal drugsgerelateerd zijn

  Minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van berichtgeving over het toenemende aantal (bom)aanslagen die in de stad Rotterdam en daarbuiten plaatsvinden en die meestal samen zouden hangen met drugscriminaliteit. Het Tweede Kamerlid Van Haga (Groep Van Haga) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Tweede halfjaarbericht politie 2023

  Minister Yeşilgöz-Zegerius (JenV) stuurt de Tweede Kamer het 2e halfjaarbericht Politie 2023. Zij informeert de Kamer daarbij over de staat van de politie.