Zoekresultaten  1-10 van de 1.786 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Informatievoorziening en ICTverwijder
 • Kamerbrief bij aanbieding GDI-Programmeringsplan 2023

  Staatssecretaris Van Huffelen (Koninkrijksrelaties en Digitalisering) biedt de Tweede Kamer het GDI-Programmeringsplan 2023 aan. Met het programmeringsplan wordt richting gegeven aan de ontwikkeling van de Generieke Digitale Infrastructuur (GDI) voor 2023. De GDI is de verzameling van voorzieningen, standaarden en afspraken(stelsels) die door alle publieke dienstverleners worden gebruikt voor hun digitale dienstverlening aan burgers en ondernemers.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • GDI-Programmeringsplan 2023

  Programmeringsplan dat richting geeft aan de ontwikkeling van de Generieke Digitale Infrastructuur (GDI) voor 2023. De GDI is de verzameling van voorzieningen, standaarden en afspraken(stelsels) die door alle publieke dienstverleners worden gebruikt voor hun digitale dienstverlening aan burgers en ondernemers.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over 'speciale portal' bij techbedrijven

  Minister Bruins Slot (BZK) beantwoordt vragen over een  ‘speciale portal’ bij techbedrijven. Het Tweede Kamerlid Van Houwelingen (FvD) heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Afschriften meldingen BZK vanuit status 'trusted flagger'

  Afschriften van van door het ministerie van BZK gedane meldingen bij de bedrijven Meta en Twitter vanuit de zogenoemde 'trusted flagger'-status. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over 'escalatiekanalen' en het 'desinformatieteam BZK'

  Minister Bruins Slot (BZK) biedt haar antwoorden aan op vragen over de 'escalatiekanalen' en het 'desinformatieteam BZK' naar aanleiding van een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). De vragen zijn gesteld door het Tweede Kamerlid Van Houwelingen (FvD). De minister stuurt daarnaast afschriften mee van door het ministerie van BZK gedane meldingen bij de bedrijven Meta en Twitter vanuit de zogenoemde 'trusted flagger'-status. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over versterkte gedragscode tegen desinformatie

  Staatssecretaris Van Huffelen (Koninkrijksrelaties en Digitalisering) informeert de Tweede Kamer over de hernieuwde en versterkte praktijkcode tegen desinformatie. In de nieuwe praktijkcode worden er meer toezeggingen gedaan om de verspreiding van desinformatie te verminderen en worden de bestaande toezeggingen verbeterd.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • The Strengthened Code of Practice on Disinformation 2022

  Rapportage over de hernieuwde en versterkte praktijkcode tegen desinformatie. Dit document is enkel in het Engels beschikbaar. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beslisnota 2 bij Kamerbrief aanbieding GDI-Programmeringsplan 2023

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 2e deelbesluit Woo-verzoek over Directeurenoverleg Desinformatie - Openbaar gemaakte documenten

  Besluit op een verzoek om informatie over het Directeurenoverleg Desinformatie. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over burgers informeren omtrent verhoging authenticatieniveau overheidsdiensten DigiD

  Staatssecretaris Van Huffelen (Koninkrijksrelaties en Digitalisering) informeert de Tweede Kamer over de verhoging van het authenticatieniveau van DigiD bij veel overheidsdiensten.

  Bekijk document gepubliceerd op