Zoekresultaten  1-10 van de 10 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Overheidspersoneelverwijder
Organisatie: Ministerie van Buitenlandse Zakenverwijder
 • Antwoorden op Kamervragen over bericht dat topfuncties op ministerie van Buitenlandse Zaken te vaak naar mannen gaan

  Minister Hoekstra (BZ) geeft antwoord op vragen over het bericht dat topfuncties op het ministerie van Buitenlandse Zaken te vaak naar mannen gaan. Het Tweede Kamerlid Sjoerdsma (D66) heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over benoemingenbeleid bij ministerie van Buitenlandse Zaken

  Minister Hoekstra (BZ) reageert op het verzoek om een brief over het benoemingenbeleid bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Het Tweede Kamerlid Kuzu (DENK) had hier in het ordedebat van 22 februari 2022 om verzocht.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Reacties van secretaris-generaal en minister BZ op brief over diversiteitsbeleid

  Reactie op een brief van medewerkers het ministerie van Buitenlandse Zaken over het halen van diversiteitsdoelstellingen bij het ministerie.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over thuiswerkvergoeding medewerkers diplomatieke posten

  Minister Blok reageert op het verzoek van de Kamercommissie voor Buitenlandse Zaken over een thuiswerkvergoeding voor medewerkers op diplomatieke posten. Kamerbrief over thuiswerkvergoeding medewerkers diplomatieke posten (PDF | 1 pagina | 64 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Onderzoeksrapport Vervullen vacatures binnen BZ

  De Auditdienst Rijk heeft onderzoek gedaan naar de oorzaken van de problemen die het ministerie van Buitenlandse Zaken ervaart bij het vervullen van vacatures.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief inzake beantwoording vragen over seksueel overschrijdend gedrag bij BZ

  Minister Blok geeft de Tweede Kamer zijn antwoorden op vragen van het lid Van Hul (PvdA) over 'seksueel overschrijdend gedrag bij het ministerie van Buitenlandse Zaken'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Wob-verzoek declaraties medewerkers BZ

  De minister van Buitenlandse Zaken heeft op 4 november 2015 een besluit genomen op een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Het verzoek betreft declaraties binnenland, reiskosten buitenland en woonlasten en verhuiskosten van de medewerkers in de schalen 17 en 18 in de periode 2013 en 2014. De bijgevoegde documenten zijn openbaar gemaakt.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over de arbeidsvoorwaarden van de EU-ambtenaren

  Antwoorden van minister Timmermans (BZ) en minister Plasterk (BZK) en op vragen het Kamerlid Omtzigt over de arbeidsvoorwaarden van de EU-ambtenaren.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over loonstijging ambtenaren Europese Unie

  Antwoorden van de ministers Timmermans (BZ) en Plasterk (BZK) op vragen van het Kamerlid Verheijen (VVD) over de mogelijke stijging van de salarissen van ambtenaren van de Europese Unie (EU). Ook de vragen van het Kamerlid Madlener (PVV) over het mediabericht 5,5% meer loon voor EU-ambtenaren worden beantwoord.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over de betrokkenheid van het ABP bij landroof in Mozambique

  Antwoorden van staatssecretaris Knapen (BZ), mede namens minister Kamp (SZW) en minister Spies (BZK), op vragen van de Kamerleden Omtzigt, Ferrier, Dikkers en Vermeij (CDA en PvdA) over het feit dat het ABP betrokken is bij landroof in Mozambique.

  Bekijk document gepubliceerd op