Zoekresultaten  1-10 van de 2.320 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Kamerstukverwijder
Thema: Rail- en wegverkeerverwijder
 • Antwoorden Kamervragen over decentrale productie van bio-LNG

  Staatssecretaris Heijnen (IenW) geeft antwoorden op Kamervragen over de groeiende CO2-uitstoot van het langeafstandstransport en de rol van bio-LNG (liquid natural gas) in de verduurzaming van deze sector. Het Tweede kamerlid Bontenbal (CDA) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over autoweg N9

  Minister Harbers (IenW) stuurt zijn antwoorden op vragen over het bericht dat de autoweg N9 'te smal, te saai en te gevaarlijk is'. De vragen zijn gesteld door de Tweede Kamerleden Koerhuis en Heerema (beiden VVD).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over giftreinen die door de steden denderen

  Staatssecretaris Heijnen (IenW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'Te veel giftreinen denderen door onze steden, doe daar iets aan staatssecretaris'. Het Tweede Kamerlid Minhas (VVD) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 36137, nr. A - Wijziging van de Wet tijdelijke tolheffing Blankenburgverbinding en ViA15 in verband met de Wet implementatie EETS-richtlijn en enkele technische aanpassingen

  Wijziging van de Wet tijdelijke tolheffing Blankenburgverbinding en ViA15 in verband met de Wet implementatie EETS-richtlijn en enkele technische aanpassingen; Gewijzigd voorstel van wet

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over het knelpunt op het goederenspoor naar de Maasvlakte

  Staatssecretaris Heijnen (IenW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van de motie van de Tweede Kamerleden Koerhuis en Minhas (beiden VVD). De motie verzocht de regering om oplossingen te onderzoeken voor het probleem op de spoorwegen van de Maasvlakte voor goederenvervoer. De Tweede Kamerleden Koerhuis en Minhas hadden de vragen gesteld. De presentatie  'Oplossen knelpunt Maasvlakte' van ProRail en Port of Rotterdam zit als bijlage bij de Kamerbrief.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over elektrificering snorfiets en bromfiets

  Staatssecretaris Heijnen (IenW) informeert de Tweede Kamer over de elektrificering van de snorfiets en bromfiets. Daarnaast gaat zij kort in op de elektrificatie van de motorfiets.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over gedeeltelijke openstelling Prinses Margriettunnel in de A7

  Minister Harbers (IenW) informeert de Tweede Kamer over de gedeeltelijke openstelling van de Prinses Margriettunnel in de A7 tussen Sneek en Joure (Friesland). Aanleiding voor de afsluiting waren problemen met het omhoog komende wegdek in de Prinses Margriettunnel.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over belemmeringen in het gebruik van elektrische voertuigen

  Minister Harbers (IenW) geeft antwoorden op Kamervragen over belemmeringen in het gebruik van elektrische voertuigen, terwijl het de bedoeling is om dit gebruik juist te stimuleren. Het voormalige Tweede Kamerlid Van der Molen (CDA) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over transport van de weg naar de binnenvaart

  Minister Harbers (IenW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht '20 euro subsidie per container die van weg naar water gaat'. Het Tweede Kamerlid Alkaya (SP) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over start implementatie RED III voor vervoer

  Staatssecretaris Heijnen (IenW) informeert de Tweede Kamer over de start van de voorbereidingen voor de invoering van de Renewable Energy Directive (RED III). Deze Europese richtlijn bevat regelgeving voor hernieuwbare energie, zoals hernieuwbare brandstof.

  Bekijk document gepubliceerd op