Zoekresultaten  1-6 van de 6 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Rechtverwijder
Organisatie: Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschapverwijder
 • Planningsbrief OCW 2023

  Minister Dijkgraaf en staatssecretaris Uslu (beiden OCW) en minister Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) sturen de Tweede Kamer de planningsbrief 2023 voor het ministerie van Onderwijs, Cultur en Wetenschap (OCW). De brief bevat een overzicht van belangrijke Kamerbrieven, wetten en algemene maatregelen van bestuur (AMvB’s) voor het jaar 2023.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beslisnota bij Planningsbrief OCW 2023

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Inventarisatie hardvochtigheden

  Bijlage bij de Kamerbrief over onderzoek naar hardvochtigheden regelgeving OCW. De bijlage richt zich op de definitie van hardvochtigheden in de wetgeving. Ook bevat de lijst een overzicht van knelpunten en beoordeling naar thema's.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over onderzoek naar hardvochtigheden regelgeving OCW

  De ministers Dijkgraaf (OCW) en Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) en staatssecretaris Uslu (OCW) over het onderzoek naar  mogelijk hardvochtige wetten en regelgeving va hetn ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Zij sturen de 'Inventarisatie hadrvochtigheden' mee met de Kamerbrief. Bij de Kamerbrief zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Wetgevingsagenda OCW 2022

  De wetgevingsagenda van Onderewijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) 2022 bevat een het overzicht  per wetsvoorstel van de verwachte datum van indiening bij de Tweede Kamer. Het overzicht bevat ook algemene maatregelen van bestuur (amvb's) en ministeriële regelingen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief bij toezending wetgevingsagenda OCW 2022

  Minister Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs), minister Dijkgraaf en staatssecretaris Uslu (beiden OCW) sturen de Tweede Kamer wetgevingsagenda OCW 2022. Zij geven een korte toelichting.

  Bekijk document gepubliceerd op