Zoekresultaten  1-20 van de 2.380 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Energieverwijder
Organisatie: Ministerie van Economische Zaken en Klimaatverwijder
 • Nieuw vandaag

  Antwoorden Kamervragen over het artikel 'Bedrijven willen niet aan flexibel stroomgebruik'

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) geeft antwoord op vragen over het artikel ‘Bedrijven willen niet aan flexibel stroomgebruik'. De vragen zijn gesteld door het lid Erkens (VVD).

 • Antwoorden op Kamervragen over energiecoöperaties en postcoderoosregeling

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) geeft antwoord op vragen over de problemen die spelen bij energiecoöperaties die gebruik maken van de postcoderoosregeling. Het Tweede Kamerlid Bontenbal (CDA) heeft deze vragen gesteld.

 • Update gasleveringszekerheid 63 - 22 september 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 22 september 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Beslisnota Antwoorden Kamervragen over plannen van Duitsland om stroomprijs voor energie-intensieve industrie te maximeren

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over plannen van Duitsland om de stroomprijs voor de energie-intensieve industrie te maximeren

  Minister Adriaansens (EZK) geeft antwoord op vragen over de plannen van Duitsland om de stroomprijs voor de energie-intensieve industrie te maximeren. De vragen zijn gesteld door het lid Bontenbal (CDA).

 • Update gasleveringszekerheid 62 - 15 september 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 15 september 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Antwoorden op Kamervragen over regels rond verlichting windmolens

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) geeft antwoord op vragen over de regels rond verlichting van windmolens. De Tweede Kamerleden Krul en Bontenbal (beiden CDA) hebben de vragen gesteld.

 • Update gasleveringszekerheid 61 - 8 september 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 8 september 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Nieuw vandaag

  Beslisnota Antwoorden Kamervragen over het artikel 'Bedrijven willen niet aan flexibel stroomgebruik'

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beslisnota bij Kamervragen over regels rond verlichting windmolens

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Update gasleveringszekerheid 60 - 1 september 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 1 september 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Update gasleveringszekerheid 59 - 25 augustus 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 25 augustus 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Update gasleveringszekerheid 58 - 18 augustus 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 18 augustus 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Update gasleveringszekerheid 57 - 11 augustus 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 11 augustus 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Update gasleveringszekerheid 56 - 4 augustus 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 4 augustus 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Memorandum van Overeenstemming tussen Nederland en Curaçao op het gebied van hernieuwbare energie

  Op 15 mei 2023 is in Willemstad (Curaçao) door minister voor Klimaat en Energie Rob Jetten een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend met de minister voor Economische Ontwikkeling van Curaçao Ruisandro Cijntje. De samenwerking richt zich op verschillende technologieën van hernieuwbare energie, zoals windenergie, groene waterstof, zonne-energie en energieopslag. In het akkoord zijn afspraken gemaakt over het uitwisselen van personeel en wetenschappelijk en technologische kennis en het organiseren van bijvoorbeeld gezamenlijke werkgroepen en onderzoeksprojecten.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Update gasleveringszekerheid 54 - 21 juli 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 21 juli 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Update gasleveringszekerheid 53 - 14 juli 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 14 juli 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Antwoorden op Kamervragen over het bericht 'Miljoenen nodig voor sloop kerncentrale Dodewaard bij aandeelhouders beland'

  Staatssecretaris Heijnen (IenW) geeft antwoord op vragen over het bericht 'Miljoenen nodig voor sloop kerncentrale Dodewaard bij aandeelhouders beland'. De Tweede Kamerleden Boucke en Hagen (beiden D66) hebben de vragen gesteld. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Update gasleveringszekerheid 53 - 7 juli 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 7 juli 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.