Zoekresultaten  1-10 van de 2.958 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Energieverwijder
Thema: Europese zakenverwijder
Organisatie: Ministerie van Economische Zaken en Klimaatverwijder
 • Antwoorden op Kamervragen (VSO) over verslag Telecomraad 2 juni 2023

  Minister Adriaansens (EZK) en staatssecretaris Van Huffelen (Koninkrijksrelaties en Digitalisering) geven antwoord op vragen over het verslag van de formele Telecomraad van 2 juni 2023. Tweede Kamerleden hebben de vragen gesteld in een verslag van een Schriftelijk Overleg (VSO) met de bewindspersonen.

 • Antwoorden Kamervragen over het artikel 'Bedrijven willen niet aan flexibel stroomgebruik'

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) geeft antwoord op vragen over het artikel ‘Bedrijven willen niet aan flexibel stroomgebruik'. De vragen zijn gesteld door het lid Erkens (VVD).

 • Antwoorden op Kamervragen over energiecoöperaties en postcoderoosregeling

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) geeft antwoord op vragen over de problemen die spelen bij energiecoöperaties die gebruik maken van de postcoderoosregeling. Het Tweede Kamerlid Bontenbal (CDA) heeft deze vragen gesteld.

 • Update gasleveringszekerheid 63 - 22 september 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 22 september 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Beslisnota Antwoorden Kamervragen over plannen van Duitsland om stroomprijs voor energie-intensieve industrie te maximeren

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over plannen van Duitsland om de stroomprijs voor de energie-intensieve industrie te maximeren

  Minister Adriaansens (EZK) geeft antwoord op vragen over de plannen van Duitsland om de stroomprijs voor de energie-intensieve industrie te maximeren. De vragen zijn gesteld door het lid Bontenbal (CDA).

 • Update gasleveringszekerheid 62 - 15 september 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 15 september 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Antwoorden op Kamervragen over regels rond verlichting windmolens

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) geeft antwoord op vragen over de regels rond verlichting van windmolens. De Tweede Kamerleden Krul en Bontenbal (beiden CDA) hebben de vragen gesteld.

 • Beslisnota bij Kamervragen (VSO) over verslag Telecomraad 2 juni 2023

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Update gasleveringszekerheid 61 - 8 september 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 8 september 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.